- advertentie -

Eerste trailer van Haagse griezelfilm Grimas

Vorig jaar besteedde we al aandacht aan het Haagse ‘Soulmate’, dat nu omgedoopt is tot ‘Grimas’S. Regisseur Arjen Rooseboom laat weten dat de opnamen succesvol zijn afgerond, maar bij de eerste ruwe montage is gebleken dat er nog niet genoeg materiaal is voor een film van anderhalf uur. Daarom worden er deze maand nog extra opnamedagen ingepland.

Het verhaal vertelt over Sophie Meijer, een studente die haar ouders recentelijk is verloren en samen met haar broer de eindjes aan elkaar moeten knopen. Ze besluit een bijbaantje als babysitter te nemen bij het vreemde echtpaar Richard en Annette van der Werff.

De eerste trailer is inmiddels verschenen:
http://www.youtube.com/watch?v=39sNqaxUPkM#!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Sjors zegt

    Ziet er niet echt geweldig uit, maar ik ben toch wel benieuwd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…