- advertentie -

Gezellig avondje voor realisatie Nederlandse zombiefilm

Film maken is in het ‘ondergrondse’ meer een sociale gebeurtenis dan het vaker voorkomende zakelijke aspect van het verkopen van een filmproduct. Met vrienden en gepassioneerde betrokkenen in je vrije tijd met liefde werken aan je eigen speelfilm. De kwestie van genoeg geld komt altijd een keer om de hoek kijken, en je wenst altijd wel over wat meer euro’s te kunnen beschikken.

De lieden van Psycho Cru hebben daar een passende oplossing voor: een gezellig avondje organiseren. En dat doen ze op zaterdag 25 februari om 19.00u in het even sfeervolle getitelde De Zaal van de Lange Adem in Amsterdam-Noord. De entree is slechts 3 euro en dan wordt je getrakteerd op nieuw materiaal uit hun ode aan de Italiaanse zombiefilm ‘Il Campeggio Dei Morti Viventi’, maar ook een trailer en scène uit de nieuwe Nederlandse slasher ‘Virgo’ (met regisseur Arjan van Hoorn in aanwezigheid), eerdere korte films van Psycho Cru, maar ook nog een film noir en een no-budget film uit Costa Rica. En als kers op de taart, eindigt men met een verrassingsfilm en het “laatste Psycho Cru-sacrament” van een echte priester, waarna men dus gezegend naar huis moge gaan.

Consumpties kosten slechts 1 euro, dus de alcohol zal ongetwijfeld rijkelijk vloeien. Daarnaast is iedereen vrij om uit pure ontroering zijn/haar portemonnee te trekken en te doneren. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar de realisatie van ‘Il Campeggio Dei Morti Viventi’. Dat lijkt me wel een gezellig avondje waard!

 

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.