Halloween: 5 Boekentips voor een heerlijk avondje griezelen


Met Halloween kun je natuurlijk je meest indrukwekkende kostuum uit de kast halen en naar één van de vele feesten gaan, die in de buurt gehouden worden. Of ben je meer iemand, die lekker thuis gaat griezelen bij een enge film of een goed boek. Met de schemering en een verlichte pompoen als enige gezelschap. Met de volgende boekentips ga je een heel huiveringwekkende avond tegemoet:

 

bookcover2112

21-12 geschreven door Dustin Thomason

De wereld staat op het punt drastisch te veranderen. Volgens de Mayakalender zal op 21 december 2012 niets meer hetzelfde zijn. Een antropologe komt in aanraking met een nog onbekende Mayacodex. Terwijl breekt niet ver daar vandaan een dodelijk virus uit van FFI (Fatale Familiale Insomnie). De slachtoffers verliezen het vermogen ’s nachts te kunnen slapen, en raken zowel lichamelijk als mentaal gestoord met de dood tot gevolg. Een viroloog gaan op onderzoek uit naar een mogelijk geneesmiddel en dit lijkt meer een verband te hebben met de onbekende codex, dan hij oorspronkelijk had verwacht.

Tip 2: Wool Omnibus (Hugh Howey) >>>

4 Reacties
 1. purple zegt

  De Vloek van Dean Koontz heeft anders niet zulke goede recensies.. Ronduit saai, teveel personages en moeilijk in te komen is veel gehoord 🙁

 2. Mark zegt

  Niet teveel op de recensies afgaan. Gewoon je eigen oordeel vormen. Koontz is bijna goed!

 3. Mark zegt

  Lees Hoorns van Joe Hill eens. Een van de beste verhalen die ik in jaren heb gelezen. Heel erg Halloween.

  Ook Bloeddorst geschreven door mijzelf is aan te raden!

 4. Don Julio zegt

  Je moet inderdaad niet teveel op recensies afgaan. Tenzij het recensies van De Nachtvlinders zijn natuurlijk 😉

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.