- advertentie -

Halloween: Pompoenen voor Fashionista’s

Horror-liefhebbende, Halloweenvierende fashionista’s kunnen dit jaar in stijl voor de dag komen met hun pompoenen. Halloweenpompoenen lijken elk jaar mooier te worden. Van grappige horrorpompoenen, tot prachtig uitgesneden taferelen en portretten. De ‘fashion pumpkins’ konden natuurlijk niet uitblijven: pompoenen voorzien van de logo’s van luxe modemerken, zoals Burberry, Louis Vuitton en Chanel. Afhankelijk van het gekozen logo ben je er wel even mee bezig, maar hé, dan heb je ook wat!

Pompoenen met logo's van Yves Saint Laurent en Chanel
Pompoenen met logo’s van Yves Saint Laurent en Chanel 

Voor een Louis Vuitton tas kun je tegenwoordig naar de groenteboer
Voor een Louis Vuitton tas kun je tegenwoordig naar de groenteboer

 

Pompoensnijden voor gevorderden: het Burberry Prosum logo
Pompoensnijden voor gevorderden: het Burberry Prosum-logo

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Hanneke zegt

    Dit is écht tof. Ik heb dit jaar voor het eerst een pompoen uitgesneden maar ik vond het nog verdomd moeilijk. Er zat zo’n uitsnij zetje bij maar dat ‘zaagje’ trok al bij het eerste oogje krom. Daarna dus met een mes gedaan maar dan moet je ook flink doorhakken. Vraag me af wat nou de beste tool is om zoiets moois te maken. Een schroevendraaier/ vijl? Tekenen met viltstift is dan makkelijker, en dan blijft die pompoen nog langer houdbaar ook, want eenmaal uitgesneden is ie binnen een week aan t schimmelen.

  2. AmsterdamSpook zegt

    HAHAHA love it 🙂
    best tools (sry, mind the english reply!) are a big kitchen knife to take out the big parts & then a ‘stanley knife’ or scalpel to do the more detailed bits.
    Then, it’s just a small step to get here 😉 http://villafanestudios.com/gallery/the-pumpkins-2

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…