Halloween Herfstvakantie bij Disneyland Parijs

In het jubilerende Disneyland Parijs wordt dit jaar uitbundig Halloween gevierd. Van 1 oktober tot 4 november zijn er tal van Halloweenactiviteiten in het twintigjarige Franse Disney pretpark, ideetje misschien voor een uitje met de kids tijdens de Herfstvakantie?

Sfeervolle Halloween in Disneyland Parijs Sfeervolle Halloween in Disneyland Parijs

In Main Street en Frontierland vind je allerlei Halloweendecoraties zoals pompoenen, mysterieuze figuren en vooral spoken, die overal hangen, staan of liggen. De spoken weerspiegelen de thema’s van de winkels en landen waar ze zich bevinden. Aan het begin van Main Street bij Town Square is een nieuwe fotolocatie met Goofy, die zijn nieuwe, zelfgebouwde ‘snoepjesmachine’ demonstreert.

In de nieuwe show Disney Dreams komen de Disney Schurken (Dr. Facilier, Ursula en Kapitein Haak) aan bod; zij schijnen in een van de engste scènes van de show te zitten. Disney Dreams is elke avond the zien in het Disneyland Park. Er is ook een meet & greet met de Disney Schurken mogelijk achter het Kasteel van Doornroosje in Fantasyland.

Mickey's Halloween Treat Mickey’s Halloween Treat

Op 26 en 27 oktober vinden er in het Walt Disney Studios Park de griezelige Terrorific Nights (12 jaar en ouder) plaats, deze schijnen bloedstollender worden dan ooit te vieren.

Tijdens Mickey’s Halloween Treat in the Street kunnen tere zieltjes op een minder enge manier Halloween vieren. Ook de grote Disney’s Halloween Party op 31 oktober in het Disneyland Park is voor alle leeftijden.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer