Heftige reacties tijdens voorpremiere van The Devil Inside

Haar hele leven heeft Isabella geloofd dat haar moeder drie mensen op brute wijze vermoord heeft omdat ze krankzinnig was. Nadat haar verteld wordt dat de moorden plaatsgevonden hebben tijdens een exorcisme gaat ze op zoek naar de waarheid. Terwijl haar ervaringen in Italië worden vastgelegd door een filmploeg raakt ze betrokken bij een reeks van illegale exorcisme.

Afgelopen week was er een voorpremiere in een kerk in Californië van The Devil Inside. De nieuwste duivelsuitdrijving film van Wiliam Brent Bell. Van deze voorvertoning is een filmpje opgedoken waar we diverse reacties van het publiek zien. In dit filmpje zien we dat het publiek soms wel erg geschokt reageert op enkele scenes. Het lijkt erop dat The Devil Inside een geslaagde film is, en hoe gaaf zou het zijn dat deze film ook in Nederland in een kerk vertoond wordt?

The Devil Inside draait van 9 februari 2012 in de Nederlandse bioscopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 Reacties
 1. Halcyon zegt

  Ziet er best goed uit. Langs de andere kant blijf ik sceptisch. Met [Rec] werd een gelijkaardig promo-filmpje gelanceerd met als resultaat hoge verwachtingen die niet ingelost werden.

 2. Revell zegt

  Kijk persoonlijk erg uit naar deze film! De Exorcist van nu lijkt me allen wat ver gaan, daar kwamen mensen in shock de zalen uit om opgevangen te worden door ambulancepersoneel als ik me niet vergis? Mocht dat hier ook het geval zijn dan slamik de bioscoop over en kijk ik hem wel op de thuisbioscoop.. 😉

 3. S. zegt

  Ziet er goed uit.. ben wel benieuwd.. en die reacties.. ja..zegt niet zo veel natuurlijk.. tis ook een beetje wat je gewend bent.. ben zelf niet zo snel meer geschokt door films..

 4. jeroenymus zegt

  Lijkt mij een interessante film. Ben benieuwd.

 5. Tom zegt

  Dit truukje kennen we nu wel….Bij paranormal activity dacht ik echt iets te gaan beleven. NOT!
  Ik verwacht van Devil inside heel veel maar ik hoef niet geteased te worden met audience dat bij ieder geluidseffect recht overeind zit.

 6. Rens zegt

  De recensies op joblo.com voorspellen niet veel goeds….nul sterren en een vernietigende recensie.
  En inderdaad…..schrikeffecten d.m.v een hard geluid sucks bigtime.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer