- advertentie -

Karel Roden brengt doden tot leven in Frankenstein’s Army

Gisteren melden we dat de opnames voor Frankenstein’s Army zijn begonnen en dat het grootste gedeelte van de cast al bekend is. Vandaag meldt Variety dat Karel Roden de doden weer tot leven zal wekken in zijn rol als Dr.Viktor Frankenstein.

Tsjechische ‘ tough guy’  Karel Roden speelde eerder een rol in twee films van Guillermo del Toro; Hellboy (als Rasputin) en in Blade 2 (als Kounen).

 

In Frankenstein’s Army vindt een groep Russische Soldaten één van Hitlers geheime laboratoriums, het lijkt er op dat de Nazi’s het werk van Dr. Victor Frankenstein hebben proberen voort te zetten en er een leger van Nazi-zombies mee wilde bouwen. De film vindt plaatst in de nadagen van de tweede wereldoorlog.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Sjors zegt

    Ik kan me van zijn acteerprestaties in genoemde films niets herinneren. Een cast met (relatief) onbekende acteurs vind ik altijd wel leuk, maar ik hoop wel dat ze een beetje kunnen acteren.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…