- advertentie -

Kickstart Carmageddon Reincarnation en sterf als voetganger

Vorig jaar juni kondigde Stainless Games aan de merknaam van hun legendarische slasher/racegame Carmageddon na jarenlange strijd weer in bezit te hebben én te werken aan Carmageddon: Reincarnation.

Geleerd van het verleden (Geen deal meer met een evil-distributeur) en kijkend naar succesvolle Kickstarter projecten (Tim Schafer’s Double Fine en Brian Fargo’s InExile), heeft directeur Stainless Games vandaag aangekondigd om de laatste benodigde $400,000 via Kickstarter aan te trekken.

“Het aantrekken van geld via Kickstarter betekent dat we de volledige controle van het project houden en dat we de game kunnen maken die iedereen wil spelen – zonder EVIL-investeerder of -uitgever die ons vertelt dat we geen oude omaatjes mogen overrijden of geen koeien in de fik mogen steken”, vertel Patrick Buckland.
“Carmageddon: Reincarnation omvat alles dat fout is – en daarom juist goed – van games We zullen trouw blijven aan de originele Carmageddon en nog veel meer over-the-top, buitensporige content toevoegen”, laat mede-oprichter Neil Barnden weten.

Door Stainless Games met $15 te steunen plaats je eigenlijk een pre-order, je ontvangt de game als hij af is. Doneer je meer dan krijg je er goodies bij; posters, bumperstickers of een mini bebloede rollator. Maar wil je echt wat toevoegen dan kun je $1000 doneren en maakt Stainless een heuse voetganger van je en zul je keer op keer op brute wijze aan stukken worden gereden. Binnen een paar uur is er al meer dan $50.000 gedoneerd.

Carmageddon: Reincarnation staat nu gepland voor februari 2013 en zal worden uitgebracht als digitale download. De game zal zowel een uitgebreide singleplayer als online multiplayer modus bevatten. Het project vind je op Kickstarter.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Trailer voor storytelling horrorgame ‘Beyond The Veil’

Beyond The Veil is een game gebaseerd op storytelling. Beyond the Veil is a text-based narrative horror game, with…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…

5 Horrorfilms met een geniale soundtrack

De films met een soundtrack als je maar een seconde van hoort, je weet gelijk de film en de scène waar het bij hoort. Sommige deuntjes kunnen zo eng zijn dat je er misschien wel kippenvel van krijgt. Hier de Top 5: Films met een geniale…