- advertentie -

Konami komt met Castlevania: Lords of Shadow 2 en Mirror of Fate

De Castlevania-reeks krijgt er nog zeker twee games bij, een directe opvolger ‘Lords of Shadow 2’ voor XBOX360/PS3 en een Nintendo 3DS exclusive ‘Lords of Shadow: Mirror of Fate’.

In Castlevania: Lords of Shadow uit 2010 draaide het om de herkomst van Dracula en zijn legendarische verband met de Belmonts. Fans kunnen in Castlevania: Lords of Shadow 2 spannende, nieuwe wendingen en uitdagingen verwachten. In de schokerende afsluiter van het verhaal van Lords of Shadow, komt Dracula opnieuw terug; verzwakt en verlangend naar de bevrijding uit zijn onsterfelijke banden. De vampier – die geconfronteerd wordt met een nieuwe en krachtige bedreiging – moet opnieuw zijn oude krachten verzamelen, waarbij zijn kasteel een sleutelrol heeft.

Dave Cox, producent bij Konami: “Castlevania: Lords of Shadow is een van de meest succesvolle Castlevania-games die is uitgebracht binnen de franchise in de geschiedenis. Wij willen graag onze fans een waardig vervolg bieden, compleet met de verrijzing van Dracula en de Belmont clan’s honger naar totale verwoesting.” Castlevania: Lords of Shadow 2 zal dit hoofdstuk afsluiten en komt in 2013 uit voor Xbox 360 en PlayStation 3.

Bezitters van een Nintendo 3DS kunnen dit najaar al genieten van Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, in een verhaal rond de nakomelingen van Gabriel Belmont: Simon en Trevor Belmont. Beiden worstelen ze met zichzelf als ze hun schokkende noodlot ontdekken.

Konami heeft aangegeven in augustus tijdens de GamesCon in Keulen meer over beide titels te laten zien.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…