- advertentie -

Korte film: The Gate (2011)

“…for the gate that leads to damnation is wide, the road is clear, and many chooose to travel it ” [Matthew 7:13-14]

The Gate is een korte sciencefictionhorrorfilm met agressieve mutanten van regisseur Matt Westrup en producent Spencer Friend van Joyrider Films uit 2011, welke doet denk aan District 9. Recent lieten de filmmakers van The Gate weten dat deze korte film door Wayfare Entertainment wordt omgezet naar een volledige film.

Matt Westrup vertelde tegenover Deadline: “Ons plan met The Gate was altijd al om de wereld van deze korte film uit te breiden, Wayfare Entertainment deelt deze visie en kan ons helpen om een scifi-thriller te maken met een evenwichtig plot en interessante karakters”

Waarop Ben Browning van Wayfare Entertianment aanvult: “We zijn altijd opzoek naar intelligentie, spectaculaire genrefilms. The Gate is origineel en gewaagd, dat is een perfecte aanvulling op ons portfolio.”

http://www.youtube.com/watch?v=QM5dRdN0nMs

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Sjors zegt

    Cool! Hopelijk komt die film er.

  2. S. zegt

    Vet! Laat maar komen idd!

    ..wel een beetje anders dan The Gate uit 1987 😛

Recente berichten

‘The Curse of La Llorona’ heeft connectie met ‘The…

Sinds zijn verschijning in de eerste trailer van The Curse of La Llorona, is het personage van Father Perez…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.