- advertentie -

Maggie Greene ook te zien in ‘The Walking Dead’ seizoen 3

WalkingDeadPoster

De laatste aflevering van seizoen twee van ‘The Walking Dead’ is net uitgezonden op Foxlife, maar velen van ons verlangen alweer naar seizoen drie van deze successerie. ‘The Walking Dead’ is een post-apocalyptische horrorserie, gebaseerd op de gelijknamige comicreeks van Robert Kirkman.

Eerder werd al bekend, dat twee belangrijke personages uit de comicserie, namelijk de Gouverneur en Michonne ook zullen verschijnen in seizoen drie. De Gouverneur zal fungeren als de gevaarlijke tegenhanger van Rick Grimes en vertolkt worden door David Morrisey. Michonne verscheen al als mythisch figuur met twee geketende zombies in de seizoensfinale van seizoen twee. Dit karakter zal gespeeld worden door Danai Gurira.

In seizoen twee komen Rick Grimes en zijn overlevers terecht op de boerderij van Hershel Greene, waar hij woont met zijn familie. Eén hiervan is zijn dochter Maggie Greene. Naarmate seizoen twee vordert, bloeit er een romantische relatie op tussen Maggie en Glenn.

Reeds is bekend geworden, dat Maggie Greene, gespeeld door Lauren Cohen, een vast lid is geworden van de cast van ‘The Walking Dead’. Dit betekent dat ze in seizoen drie van de serie nog vaker te zien zal zijn. Alleen is niet bekend voor hoe lang ze in de serie zal blijven. Want na de schokkende plotontwikkelingen in het tweede seizoen, is er niets met zekerheid te zeggen.

De opnames van seizoen drie van ‘The Walking Dead’ starten in mei. Foxlife heeft laten weten, dat ‘The Walking Dead’ seizoen drie in het najaar op deze zender uitgezonden zal worden.

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

‘The Curse of La Llorona’ heeft connectie met ‘The…

Sinds zijn verschijning in de eerste trailer van The Curse of La Llorona, is het personage van Father Perez…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.