Nieuw personage doet intrede in The Walking Dead seizoen 3

In de USA is de laatste aflevering van ‘The Walking Dead’ seizoen twee inmiddels uitgezonden. Deze seizoensfinale trok historische kijkcijfers van negen miljoen kijkers. De Nederlandse fans zullen even geduld moeten hebben tot donderdag 29 maart. Dan zendt Foxlife namelijk de seizoensfinale uit. De ontwikkelingen rondom seizoen drie zijn al in volle gang. Eerder spraken we al over de komst van ‘De Gouverneur’. Deze rol zal vertolkt worden door David Morrisey (‘State of Play’).

Nu is ook bekend geworden, dat een ander interessant personage, afkomstig uit de comicserie, haar entree gaat maken, namelijk Michonne. Zij zal voor het eerst te zien zijn in de seizoensfinale van seizoen twee, waar ze in aanraking komt met Rick en zijn groep overlevers. Michonne is een heldin, die gewapend gaat met een Samurai zwaard en een stel geketende zombies. Ze heeft voor haarzelf moest uitvinden, hoe te overleven in de post-apocalyptische wereld. Naarmate seizoen drie vordert, zal Michonne een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de serie.

Vlak na de uitzending van de laatste episode heeft Robert Kirkman bekendgemaakt, welke actrice Michonne zal gaan spelen in de serie, namelijk Danai Gurira (‘Treme’). ‘Danai belichaamt werkelijk de macht en de kracht, die wij willen dat Michonne uitstraalt,’ noemt Kirkman, ‘Michonne is een erg complex karakter, die voor een hoop problemen heeft gestaan. Ze heeft een erg intrigerende persoonlijkheid.’ Onder andere door de populairiteit van Michonne, zou dit de doorbraak kunnen betekenen voor Gurira.Michonne Danai Gurira

Glen Mazzara (producent van ‘The Walking Dead’) geeft ook een aantal andere details vrij met betrekking tot seizoen drie. Naast de al eerder genoemde ‘Gouverneur’ en ‘ Michonne’ zullen ook andere nieuwe karakters verschijnen in seizoen drie van ‘The Walking Dead’. Wie dit precies zijn, is nog niet bekend. Daarnaast is Merle (Michael Rooker) zal terugkeren in seizoen drie.

Dit alles belooft veel goeds voor het komend seizoen van deze zombieserie. De opnames van ‘The Walking Dead’ seizoen drie starten in mei.

 

 

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer