Nieuw personage doet intrede in The Walking Dead seizoen 3

In de USA is de laatste aflevering van ‘The Walking Dead’ seizoen twee inmiddels uitgezonden. Deze seizoensfinale trok historische kijkcijfers van negen miljoen kijkers. De Nederlandse fans zullen even geduld moeten hebben tot donderdag 29 maart. Dan zendt Foxlife namelijk de seizoensfinale uit. De ontwikkelingen rondom seizoen drie zijn al in volle gang. Eerder spraken we al over de komst van ‘De Gouverneur’. Deze rol zal vertolkt worden door David Morrisey (‘State of Play’).

Nu is ook bekend geworden, dat een ander interessant personage, afkomstig uit de comicserie, haar entree gaat maken, namelijk Michonne. Zij zal voor het eerst te zien zijn in de seizoensfinale van seizoen twee, waar ze in aanraking komt met Rick en zijn groep overlevers. Michonne is een heldin, die gewapend gaat met een Samurai zwaard en een stel geketende zombies. Ze heeft voor haarzelf moest uitvinden, hoe te overleven in de post-apocalyptische wereld. Naarmate seizoen drie vordert, zal Michonne een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de serie.

Vlak na de uitzending van de laatste episode heeft Robert Kirkman bekendgemaakt, welke actrice Michonne zal gaan spelen in de serie, namelijk Danai Gurira (‘Treme’). ‘Danai belichaamt werkelijk de macht en de kracht, die wij willen dat Michonne uitstraalt,’ noemt Kirkman, ‘Michonne is een erg complex karakter, die voor een hoop problemen heeft gestaan. Ze heeft een erg intrigerende persoonlijkheid.’ Onder andere door de populairiteit van Michonne, zou dit de doorbraak kunnen betekenen voor Gurira.Michonne Danai Gurira

Glen Mazzara (producent van ‘The Walking Dead’) geeft ook een aantal andere details vrij met betrekking tot seizoen drie. Naast de al eerder genoemde ‘Gouverneur’ en ‘ Michonne’ zullen ook andere nieuwe karakters verschijnen in seizoen drie van ‘The Walking Dead’. Wie dit precies zijn, is nog niet bekend. Daarnaast is Merle (Michael Rooker) zal terugkeren in seizoen drie.

Dit alles belooft veel goeds voor het komend seizoen van deze zombieserie. De opnames van ‘The Walking Dead’ seizoen drie starten in mei.

 

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 Reacties
 1. Sjors zegt

  Ik heb Michonne eigenlijk nooit echt cool gevonden. Ze is voor mijn gevoel een beetje een onrealistisch personage, tussen al die andere personages die juist zo echt overkomen. Een soort warrior princess tussen de “gewone mensen”.

 2. joshie zegt

  walking dead is vet jonge van mij moge er nog 8 seizoene uit kome

 3. Miriam Verhaaf zegt

  @ Sjors De producers hebben juist plannen om Michonne in seizoen 3 wat meer ‘down to earth’ te maken. In de seizoensfinale komt ze echt over als een mythisch personage. Maar hopelijk zetten de producenten hun plannen voort en wordt ze in seizoen 3 meer 1 van de mensen.

  @ Joshie Dan denk ik dat je je hart kunt ophalen. Het streven van Kirkman (zie een eerder artikel op deze site) is om van de comicserie een doorlopend verhaal te maken, dat nooit echt een einde heeft. De plannen zijn er om dit met de serie ook te doen. Wanneer dit idd gaat gebeuren, krijgen we nog wel zeker 8 seizoenen =)!

  1. Sjors zegt

   Ik ben benieuwd 🙂 Zou mooi zijn als het ze lukt.

 4. Lester Cornfield zegt

  Persoonlijk vind ik Michonne een erg tof karakter in de comic. Ze is aan de ene kant inderdaad krachtig, maar vaak merk je dat dit maar een houding is. Ik ben erg benieuwd naar seizoen 3. Het meest irritante karakter in de serie vind ik Lori, de vrouw van Rick (Sarah Wayne Callies). Ik vond haar in Prison Break ook al zo zeurderig.

  1. Sjors zegt

   Lori is idd wel irritant, maar wat mij betreft spant Carl de kroon, zowel in het stripboek als in de tv serie. Echt een kutjoch.

   1. Sarah zegt

    Dat vind ik nou ook. Echt echt echt irritant. Ik heb de comics nooit gelezen maar ik hoop dat ie snel in een zombie veranderd.

 5. orlando zegt

  ik irriteerde me ook aan dat kind

 6. Judith zegt

  Vond Dale op een gegeven moment toch ook wel irri worden. Lori kan ik geen hoogte van krijgen(denk Rick ook niet hahaha). Daryl is wél cool. Vind Carl zo/zo… Glenn is een schatje en hij krijgt meer story als het goed is in seizoen 3..

 7. eef zegt

  Lekker belangrijk wie er zeurderig is ik vind het een toffe serie!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Halloween 2019: feesten, evenementen en horrormarathons

7 leuke Halloween-activiteiten 2019

Halloween begint echt in te burgeren in Nederland. Grote pretparken pakken uit, etalages van winkels worden versiert en alle tv-zenders zenden griezelige programma's uit. Er zijn inmiddels vele Halloween-activiteiten in Nederland, we lichten er 7 voor je uit.
Lees meer...

Vier Halloween 2019 in deze 8 pretparken

De populariteit van Halloween in pretparken blijft toenemen. Behalve de griezelige aankleding, spookhuizen en scarezones is het ook dé mogelijkheid om de achtbanen in het donker te beleven!
Lees meer...

Halloween steeds uitbundiger gevierd in Nederland

De meeste Nederlanders vieren Halloween. Dit blijkt ons onderzoek in samenwerking met Stadshart Zoetermeer – dé Halloweenstad van Nederland. Ruim 70% van de respondenten staat stil bij dit van oorsprong Keltische griezelfeest.
Lees meer...

Deze 5 Halloweenfeesten pakken flink uit!

Iedere kroeg of club organiseert wel een feestje met Halloween, maar welke pakken er echt uit? We gaan alleen voor de échte Halloweenfeesten.
Lees meer...

5 Spookhuizen en Escape Experiences voor echte thrillseekers (Halloween 2019)

Een avondje horrorfilms kijken is niet meer genoeg voor echte thrillseekers en ook dit jaar valt er weer genoeg te beleven voor, tijdens en ná Halloween.
Lees meer...

Maar wat is Halloween eigenlijk?

31 oktober is het Halloween of eigenlijk All Hallows Eve, de avond voor Allerheiligen. Halloween is een samensmelting van diverse gebruiken en geloven.
Lees meer...

Vijf ‘Last Minute’ Halloweenkostuums

Je kent het misschien wel,  je hebt kaartjes voor een Halloweenfeest en enorme zin om te gaan maar niet zoveel tijd en geld om aan een kostuum te besteden.
Lees meer...

Hoe maak je jouw eigen Halloween-pompoen?

Handleiding: Maak je eigen Halloween Pompoen! Heb jij al een pompoen versierd of wil je dat wel doen maar weet je niet zo goed hoe?
Lees meer...

Kort Verhaal: Happy Halloween door Hanneke Boon

Greg trok zijn vest naar beneden. Aandachtig keek hij naar zichzelf in de spiegel. ‘Dit kostuum is dom’ dacht hij bij zichzelf.
Lees meer...

Help! Hoe word ik een Zombie in 5 stappen?

Zombies zijn hip, verkleed je als zombie voor Halloween of een zombiewalk. Hoe wordt je een zombie? Tutorial met Zombie-kleding en make-up
Lees meer...

Halloween: kostuums om je te inspireren

Halloween; dat wordt weer griezelen! De ideale gelegenheid om je te verkleden als monster, spook, zombie, vampier of als je beestachtige zelf?
Lees meer...

Dia de los Muertos – de dag van de doden

Dia de los Muertos is een eeuwenoude traditie met rituelen van de inheemse Mexicaanse bevolking die schedels als trofee bewaarde.
Lees meer...

Zo vier je Halloween in Walt Disney World, Orlando!

Halloween ofwel All Hallows' Eve wordt natuurlijk het grootst gevierd in Amerika. Daarom gingen we dit jaar naar Disney Orlando!
Lees meer...

Ben jij klaar voor het Halloweenfeest?

De videoclip Social Mediasochist - Common Shiner biedt inspiratie voor een Halloweenkostuum en brengt je alvast in de feeststemming!
Lees meer...

Halloween: Creëer je eigen enge gerechten

Gerechten die gemaakt worden met Halloween kunnen er mooi, maar juist ook walgelijk uitzien. De kunst daarvan is puur, om het maar zo eng mogelijk te maken.
Lees meer...

Halloween: Pompoenen voor Fashionista’s

Horror-liefhebbende, Halloweenvierende fashionista's kunnen dit jaar in stijl voor de dag komen met pompoenen voorzien van de logo's van luxemerken.
Lees meer...

Kort verhaal: Allerheiligen – Wim Dekens

Het was kwart over tien toen de jonge man naar de ingang van het kleine kerkhof liep. Kort verhaal Allerheiligen van Wim Dekens.
Lees meer...

Top 5: griezelsnoep voor Halloween

Deze week een top 5 met heerlijk griezelige snoepjes!
Lees meer...

Interview met scare actor Shelby Keizer

Overdag normale mensen, 's avonds wezens van de nacht. Wij interviewden één van de scare actors van Haunted Hall: Shelby Keizer.
Lees meer...

Tover je woning om in een spookhuis

Op zoek naar originele Halloween-decoraties? Met de ‘digital decorations’ van AtmosFX verander je je woning met een druk op de knop in een spookhuis. AtmosFX levert animaties en films die kunnen worden afgespeeld op je televisie en computer, maar die je ook kunt projecteren. AtmosFX levert desgewenst speciale schermen waarop je de…
Lees meer...

Maak je Halloweenkostuum compleet met deze maskers

Met een Halloween-masker maak je jouw kostuum echt af. Wij geven je 5 ideeēn om er fantastisch uit te zien op het Halloweenfeest! En 15% korting!
Lees meer...

Halloween-filmtips

Top 5 filmtips om met Halloween te kijken

Afgelopen tijd hebben De Nachtvlinders hevig gediscussieerd over welke vijf horrorfilms je met Halloween moet kijken, dit is onze tip 5:
Lees meer...

Halloween Horror Top 25 van de jaren ’10 – Deel 1

Wat zijn de 25 beste horrorfilms van dit decennium? Midnight Movie Reviewer Dennis Alink bespreekt nummers 25 t/m 21 van deze Halloweenlijst.
Lees meer...

Top 5 sfeervolle Halloweenfilms

Vandaag, 31 oktober is het dan Halloween en daarom een Top 5 met, in mijn ogen, de meest sfeervolle Halloweenfilms.
Lees meer...

Korte Halloweenfilms

Halloween parodie van Backstreet Boys “I’ll Kill You That Way”

Slashstreet Boys maken hilarische parodie van "I Want It That Way" speciaal voor Halloween.
Lees meer...

Don’t Do It & Pumpkin Night – 2 korte Halloweenfilms

Yes, het is Halloween! Twee korte horrorfilms die ons laten zien dat je niet moet spotten met pompoenen. Happy Halloween!
Lees meer...

Downloading And You – Korte Halloweenfilm

Een knappe prestatie op zich, al voor de 13e keer maken Adam Green en Will Barratt een korte film voor Halloween: Downloading And You
Lees meer...

Korte Halloweenfilm: The Trick or Treater (Eric England)

Het is weer bijna Halloween, een stevige en vooral hongerige pompoen speelt de hoofdrol in deze korte horrorfilm The Trick or Treater.
Lees meer...

Korte Halloween-film: Witches Brew

Het lijkt zo’n onschuldig kinderspelletje ‘Witches Brew’, kinderen geven geblindeerd heksenspullen door en ze moeten raden wat het echt is.
Lees meer...

The Killer Choir: Kill the world

Een parodie op het liedje: Michael Jackson- Heal the world
Lees meer...

Monster Problems – korte Halloween-film

Drie monsters zitten achter een jongetje aan in zijn slaapkamer, maar helaas is het jongetje ze telkens te slim af.
Lees meer...

The Green Ruby Pumpkin – korte Halloween film

Wat gebeurt er als je twee special effect meesters een Halloweenfilmpje laat maken? De korte film The Green Ruby Pumpkin is het resultaat van een samenwerking van Miguel Ortega (Thor, 300, Silent Hill) en Tran Ma (Thor, Alice in Wonderland, Transformoers: Dark of the Moon). http://vimeo.com/51358765 De twee hebben veel aandacht gehad voor…
Lees meer...

Korte film: Halloween Hugs (Adam Green, 2013)

Al jaren maakt filmregisseur Adam Green ( Hatchet, Frozen, Holliston) iedere Halloween een korte film met Halloween als thema.
Lees meer...

Happy Tree Friends vieren Halloween: Remains To Be Seen

Wie kent ze niet, de superblije Happy Tree Friends. En natuurlijk vieren ook de Happy Tree Friends Halloween, hoewel vieren misschien niet het juiste woord is...
Lees meer...

The Life and Death of a Pumpkin

Deze korte horrorfilm van Aaron Yonda over het leven van een Halloweenpompoen uit 2006 met de voiceover van Matt Sloan is zowel dramatisch als vermakelijk.
Lees meer...

Korte Halloween-film “The Jester”

The Jester is geregisseerd door Colin Krawchuk en vertelt over een man die op Halloween-avond een goochelaar tegenkomt die wel erg enge trucjes heeft...
Lees meer...

Trick or Treat: Just take one – Halloween Short

Het dilemma voor trick-or-treat met Halloween, wat te doen met een onbeheerde bak met snoep voor een deur met een briefje JUST TAKE ONE... korte film
Lees meer...