Officiële trailer V/H/S

Een half jaar geleden berichtten we al dat tijdens de vertoning van de film V/H/S op het Sundance Festival diverse kijkers onwel waren geworden. Nu is er eindelijk een officiële trailer waarop we zelf kunnen zien wat V/H/S voor ons in petto heeft en dat ziet er niet slecht uit.

Officiële trailer V/H/SDe officiële trailer van V/H/S ziet er veelbelovend uit

V/H/S is een zogenaamde found-footage-film. Een stel mislukkelingen wordt door een onbekend persoon ingehuurd om in te breken in een afgelegen huis; ze moeten een speciale videoband zien te bemachtigen. Terwijl ze het huis doorzoeken vinden ze een lijk, een lading oude televisies en een eindeloze voorraad VHS-banden. Niets bereidt ze voor op hetgeen ze op de banden zien…

Vijf regisseurs hebben aan V/H/S meegewerkt, alsmede het regisseurscollectief Radio Silence. Allen hebben een ‘found-footage’ segment voor hun rekening genomen; Ti West (The Inkeepers), David Bruckner (The Signal) en Adam Wingard (A Horrible Way To Die) zijn slechts enkele regisseurs. De film is voor ruim 1 miljoen dollar gekocht door Magnolia Pictures en wordt in theaters en via VoD uitgebracht. Het is nog niet duidelijk of V/H/S een Nederlandse release krijgt.

http://www.youtube.com/watch?v=FNA9bV0DtDU

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer