Paramount: Paranormal Activity 4 in 2012

In een bericht waarin Paramount met trots aankondigde met een opbrengst van $5,17 miljard de strijd om de Box Office afgelopen jaar te hebben gewonnen van andere grote studio’s, noemt de filmstudio ook haar filmplannen van 2012. En daarin wordt, niet geheel onverwacht, Paranormal Activity 4 genoemd.

Paranormal Activity 1, 2 en 3 hebben slechts $8.015.000,- gekost, tegenover een totale Box Office opbrengst van $573.800.000,-. Paramount zou alleen al daarom gek zijn om de reeks niet door te zetten, maar ook in het verhaal is nog genoeg ruimte om de geschiedenis van de vloek uit te diepen.

Een datum heeft Paramount voor Paranormal Activity 4 nog niet genoemd, maar de film zal waarschijnlijk net als de vorige delen in oktober wereldwijd in premiere gaan. Het vorige deel, Paranormal Activity 3, verschijnt 7 maart als Bluray/DVD combipack.

De andere titels die Paramount in 2012 (Amerikaanse release) gaat uitbrengen zijn: World War Z met Brad Pitt en geregisseerd door Marc Forster, G.I. Joe 2: Retaliation met Dwayne Johnson en Channing Tatum, en van de makers van Borat komt The Dictator met Sacha Baron Cohen geregisseerd door Larry Charles.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer