Paramount: Paranormal Activity 4 in 2012

In een bericht waarin Paramount met trots aankondigde met een opbrengst van $5,17 miljard de strijd om de Box Office afgelopen jaar te hebben gewonnen van andere grote studio’s, noemt de filmstudio ook haar filmplannen van 2012. En daarin wordt, niet geheel onverwacht, Paranormal Activity 4 genoemd.

Paranormal Activity 1, 2 en 3 hebben slechts $8.015.000,- gekost, tegenover een totale Box Office opbrengst van $573.800.000,-. Paramount zou alleen al daarom gek zijn om de reeks niet door te zetten, maar ook in het verhaal is nog genoeg ruimte om de geschiedenis van de vloek uit te diepen.

Een datum heeft Paramount voor Paranormal Activity 4 nog niet genoemd, maar de film zal waarschijnlijk net als de vorige delen in oktober wereldwijd in premiere gaan. Het vorige deel, Paranormal Activity 3, verschijnt 7 maart als Bluray/DVD combipack.

De andere titels die Paramount in 2012 (Amerikaanse release) gaat uitbrengen zijn: World War Z met Brad Pitt en geregisseerd door Marc Forster, G.I. Joe 2: Retaliation met Dwayne Johnson en Channing Tatum, en van de makers van Borat komt The Dictator met Sacha Baron Cohen geregisseerd door Larry Charles.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8 Reacties
 1. jeroenymus zegt

  Nooit begrepen waarom dit zo populair is geworden. Het is gewoon een slap aftreksel van de ‘the Blair Witch project’ dat in ieder geval nog veel beter en origineler was. Zijn de mensen echt zo kleingeestig geworden dat ze zich door dit soort prul horror/griezel laten beheksen of is het gewoon een hype net zoals Hyves is (en waar iedereen nu naar facebook overstapt)? Ik gok toch op het laatste.

  Kijk het punt is dat PA zichzelf serieus neer zet als horror, door jezelf te presenteren met het affiche van “de engste film aller tijden” zo als bij de voorgaande delen. Ik ben het met de mensen eens dat de zoveelste SAW en zombie film ook niets toevoegt. Maar engste film nee hoor, als het nu nog grappig bedoeld was, maar ook dat niet. Het zijn eerder hele slechte afleveringen van de Twilight Zone uit de jaren 80.

  Typisch gevalletje van goedkoop en snel willen cashen.

  1. Frank Mulder zegt

   Och, op zich was deel drie ook gewoon goed 😛

   1. Shawn zegt

    Ik vond 3 de slechtste, helemaal niet veel actie, en heel veel van wat er in de trailer stond gebeurde niet :S 1 was tot nu toe de beste.

  2. Skaffa zegt

   ik geef je groot gelijk
   wat een schijt films zijn dit
   kijk al van jongs af aan horror films
   maar dit is er geen

 2. Puck zegt

  Ze hadden na deel 1 al moeten stoppen…
  Man man man wat een slechte films zijn het toch zeg!

 3. riny lefevre zegt

  ik vind de paranormale films wel goed in elkaar gezet hoor

 4. Puck zegt

  Moet toch eventjes terugkomen op m’n reactie. Ik vond 3 niet geweldig, maar niet zo vreselijk als 1 en 2. Dus als hij meer op 3 gaat lijken is hij nog wel te doen denk ik.

 5. Gorgal zegt

  @Jeroenymus

  De serie is populair omdat het inspeelt op moderne angst voor geesten. Leuk dat je internet aanhaalt, want ik denk dat de angst voor het onbekende juist gegroeid is door internet. Veel verschillende meningen en (bewerkte en onbewerkte) beelden die de angst voeden. En ik vind persoonlijk deze reeks eigenlijk heel aardig, gezien ik ook gevoelig ben voor dit format. Genoeg zaken waar ik me aan kan storen, maar ik weet tegelijk ook te genieten van deze effectieve schrik aanjagers.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer