- advertentie -

Poster en trailer Oren Peli’s Chernobyl Diaries


Een groep vrienden viert vakantie in het oosten van Europa. Tijdens hun reis stranden ze in de verlaten stad Prypjat, waar in 1986 duizenden werknemers van de kerncentrale Tsjernobyl woonden. Ze komen erachter dat ze daar niet alleen zijn en onnatuurlijke krachten het stadje beheersen.

 

Oren Peli werd bekend met Paranormal Activity, werkte aan Insidious en bracht eerder dit jaar al de horrorserie The River. Nu werkt hij aan deze, wederom paranormale, horrorfilm over de kernramp van 1986. De regie laat hij over aan Brad Parker, de hoofdrollen zijn verdeeld onder Jonathan Sadowski, Jesse McCartney, Olivia Dudley, Nathan Phillips, Ingrid Bolsø Berdal, Devin Kelley en Dimitri Diatchenko.

 

Chernobyl Diaries zal vanaf 25 mei in de Amerikaanse bioscopen gaan draaien, over een Nederlandse release is nog niets bekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Puck zegt

    Niks nieuws, maar dat neemt niet weg dat ik hem wel wil zien

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…