Posters en trailer voor The Collection

In 2009 kwam er een verrassende horrorfilm uit van de makers van SAW 4, 5 en 6: The Collector. Vrijwel direct werd duidelijk dat er ruimte was voor een vervolg en de makers dit ook van plan waren. Ze hebben er geen haastklus van gemaakt en brengen deel twee, The Collection, eind volgende maand uit.

Elana gaat met haar vrienden naar een feest op een geheime locatie, de avond verloopt alleen niet zoals verwacht en ze wordt ontvoerd door de Collector, een psychopathische moordenaar. De Collector brengt haar naar een verlaten hotel dat hij veranderd in een doolhof vol marteling en verderf. Als Elena’s rijke vader erachter komt dat zijn dochter is ontvoerd, schakelt hij een groep huurlingen in om zijn dochter te bevrijden. Deze dwingen op hun beurt klusjesman Arkin, de enige man die ooit ontsnapt is aan de toorn van dit gruwelijke monster. Nu moet Arkin opnieuw het doolhof van The Collector in, vrezend voor eigen leven om Elena te redden.

The Collection draait vanaf 30 november, zwarte vrijdag, in Amerika. Er is nog geen Nederlandse distributeur bekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties
  1. Remko Schedel zegt

    Ik vind The Collector een goede horrorfilm, al moest ik wel lachen bij het idee van een huis vol dodelijke valstrikken; net Home Alone. 😀

    Ik hoopte al dat er een vervolg zou komen.

  2. sjony zegt

    Kijken of je nog lacht als je naar een feest gaat waar je zo word afgeslacht

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer