[REC] 4 Apocalypse teaser trailer

Komend jaar staat ons het vierde en laaste deel uit de [REC]-franchise te wachten. Apocalypse (of zals de Spanjaarden zeggen, Apocalipsis) gaat verder waar regisseurs Jaume Balaguero en Paco Plaza ons aan het eind van deel 2 achterlieten. Paco Plaza koos ervoor om in deel 3 het foundfootage concept los te laten en om het appartementencomplex uit 1 en 2 te verlaten voor een prachtige trouwlokatie waar het virus zich binnen een rap tempo verspreid. 

Jaume Balaguero zal dit vierde deel voor zijn rekening nemen en gaat verder met Angela Vidal, de jonge tv-reporter, die uit het appartementencomplex wordt gered en naar een oude olietanker op zee wordt gebracht om daar in Quarantaine te gaan. Niet wetende dat ze rechtstreeks geïnfecteerd is met het gevaarlijke virus.

[REC] 4 Apocalypse is begin dit jaar opgenomen en zal in 2013 uitkomen. Hopelijk kiest Balaguero ervoor om weer terug te keren naar de foundfootage manier van filmen, de impact van deel 1 en 2 was een stuk groter dan van het derde deel. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer