- advertentie -

Sam Raimi producent remake Poltergeist

In 1981 maakte Sam Raimi de cultklassieker Evil Dead. Een paar maanden later, in 1982, kwam bracht regisseur Tobe Hooper de Poltergeist in de bioscopen. Afgelopen jaar werd bekend dat The Evil Dead een remake krijgt en nu, een paar maanden later, wordt duidelijk dat de Poltergeist ook wordt geremaked met Sam Raimi als producent.

Volgens de Hollywood Reporter zullen naast Sam Raimi ook de andere producent van The Evil Dead-remake – Nathan Kahane, Roy Lee, en Robert Tapert – meewerken aan de Poltergeist-remake. Het script van de Poltergeist werd in 1982 geschreven door Steven Spielberg en zal nu bewerkt worden door David Lindsay-Abaire. Het project heeft nog geen regisseur.

MGM, de filmstudio achter de remake van Poltergeist, werkt op dit moment ook aan de remake van Carrie en heeft plannen voor een remake van Robocop.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Tommy zegt

    Say what? : /

  2. Lester Cornfield zegt

    Ik ben ondertussen wel een beetje remake moe aan het worden. Ik begrijp best dat klassiekers uit de oude doos een nieuw jasje krijgen, maar ondertussen worden klassiekers die niet eens zo oud zijn (lees: niet ouder dan 30 jaar) opnieuw verfilmd. Vooral horrorfilms lijken hier last van te hebben. Ik vind het een verarming in het genre. Steek de energie en het geld liever in nieuwe filmconcepten, hoe moeilijk dat ook is in het overvolle horrorgenre.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.