- advertentie -

Kippenvel door de eerste Silent Hill: Revelation 3D trailer

Eindelijk is hij er, de eerste trailer van Silent Hill: Revelation 3D. Kom maar op met Pyramid Head en the Bubble Head nurses. Wij zitten er klaar voor!

Silent Hill: Revelation 3D is gebaseerd op de derde Silent Hill-game en volgt dus het verhaal van Heather Mason (Adelaide Clemens) die op zoek gaat naar haar vader (Sean Bean), en zo in het vervloekte stadje Silent Hill terecht komt.

In 2006 bezochten we Silent Hill voor het eerst in de bioscoop, nu, 6 jaar later, mogen we eindelijk weer terug naar deze mysterieuze plek (zonder zelf de puzzels op te moeten lossen). Ondanks dat we van deel 1 naar deel 3 hoppen sluiten de verhalen op elkaar aan. De game Silent Hill 2: Restless Dreams was een uitstapje met andere personages.

Zoals je kunt zien in de trailer heeft de film een geweldige cast, met gelukkig veel namen uit de eerste Silent Hill: Sean Bean (Silent Hill, Game of Thrones), Kit Harington (Game of Thrones), Adelaide Clemens, Deborah Kara Unger (Silent Hill), Radha Mitchell (Silent Hill, Carrie-Ann Moss (The Matrix, Memento) en Malcolm Mcdowell (A Clockwork Orange. Dit alles onder leiding van regisseur en scenarist Michael J. Bassett (Solomon Kane). Niemand minder dan Akira Yamaoka werkt mee aan de soundtrack, net zoals hij dat voor de games heeft gedaan.

Silent Hill: Revelation 3D zal in Nederland pas op 3 januari in de bioscoop te zien zijn. In Belgie hebben ze geluk, daar kunnen ze hem al in de bioscoop zien op 31 oktober.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Sjors zegt

    Ik heb de games nooit gespeeld, maar de film uit 2006 vind ik erg gaaf. Deze trailer spreekt me echt niet echt aan. Ben wel benieuwd naar de film.

  2. Don Julio zegt

    Er zijn van die momenten dat het goed is om dicht bij de Belgische grens te wonen :-).

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…