- advertentie -

Teaser van Killer Gnome, lowbudget tuinkabouterhorror


Terwijl we wachten op nieuws rondom de verfilming van Chuck Sambuchino’s How to Survive a Garden Gnome Attack door Sony, komen we achter een andere tuinkabouterhorrorfilm. Het budget van Killer Gnome valt ongetwijfeld in het niet bij de boekverfilming, Aan de teaser te zien hebben de filmmakers er in ieder geval lol aan en kan het resultaat best vermakelijk worden.

Tuinkabouters zijn de beschermheren van je tuin, tenminste zo gaan de verhalen. Ook Brad en Penny plaatsen een kabouter in hun prachtige tuin, maar deze neemt de beschermingsdrang wel heel serieus en verandert ’s nachts in een ware nachtmerrie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…