Film & TV | Games | Boeken & Comics

Teaserposter Sin City 2: A Dame to Kill For

Filmmakers Robert Rodriguez en Frank Miller kondigden samen met producent Alexander Rodnyansky officieel aan te gaan werken aan het langverwachte vervolg op de neo noir-film Sin City.

Met de titel “A Dame to Kill For” kan Rodriquez eindelijk antwoord geven op de vraag ‘Wanneer begin je aan de volgende Sin City-film?’, die hem elk interview gesteld wordt. Opnieuw samenwerken met Frank Miller en de wereld die hij heeft gecreëerd stond hoog op zijn lijstje, maar beiden voelden ze de druk van de fans om wederom iets zeer bijzonders neer te zetten. Nu is het moment gekomen dat ze deze verwachten kunnen waarmaken. Frank Miller laat weten dat Sin City 2 de overtreffende trap zal worden.

A Dame to Kill For speelt zich af ver voor de gebeurtenissen van Sin City uit 2005, waarin Mickey Rourke en Rosario Dawson zullen terugkeren als Marv en Gail. En ook Michael Madsen heeft laten weten deze film weer mee te spelen als corrupte agent. Rodriguez heeft laten dat meer castleden zullen terugkeren, maar heeft nog geen namen bevestigd.

Sin City: A Dame to Kill For zal in de tweede helft van 2013 in de bioscopen gaan draaien.
Discussies “Maar Sin City is toch geen horror” hieronder.