- advertentie -

Twee teasers van The Devil Inside

http://www.youtube.com/watch?v=8AAxRh-e160
http://www.youtube.com/watch?v=CUYdpUvmBRw
Vanaf 9 februari daait The Devil Inside in de bioscoop.In 1989 bekende Maria Rossi (Suzan Crowley) in een noodoproep via 9-1-1 dat ze drie mensen op brute wijze vermoord had. Twintig jaar later probeert haar dochter Isabella (Fernanda Andrade) de waarheid te achterhalen van deze verschrikkelijke gebeurtenis. Ze reist af naar het Centrino Hospital, een psychiatrisch ziekenhuis in Italië voor criminelen, waar haar moeder opgesloten zit. Daar wordt onderzocht of ze geesteziek is of bezeten is door demonen. Wanneer Isabella met de hulp van twee jonge exorcisten (Simon Quarterman en Evan Helmuth) haar moeder probeert te behandelen, komen ze oog in oog te staan met aantal krachtige en zeer kwaadaardige demonen die bezit hebben genomen van Maria.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. jeroenymus zegt

    Ik hoop maar dat deze film dan beter is als die andere Exorcist-achtige films zoals the Last Exorcism of La posesión de Emma Evans. Wat waren die ondermaats zeg. En eigenlijk ook the Rite. Anthony Hopkins onwaardig. Het lijkt wel weer een hype te worden. Er worden alleen maar docu-style films gemaakt met een exorcisme onderwerp. Gewoon puur om op goedkope wijze te scoren. De laatste echte goede film met exorcisme als onderwerp was “the Exorcism of Emily Rose”.

  2. Jermaine T zegt

    Is zeker waar.

    Maar ben al blij dat ze het proberen…vindt het zelf altijd wel een spannend onderwerp voor een film.

    En wanneer ze het goed doen is het alleen maar mooi.

Recente berichten

‘The Curse of La Llorona’ heeft connectie met ‘The…

Sinds zijn verschijning in de eerste trailer van The Curse of La Llorona, is het personage van Father Perez…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.