- advertentie -

‘The Grey’ producent Mickey Liddell gaat op de duivelse toer

Momenteel draait ‘The Grey’, in de Nederlandse bioscopen. De producent hiervan, Mickey Liddell, is alweer bezig aan een nieuwe film, genaamd ‘The Occult’. Deze film wordt omschreven als een ‘art indie thriller’ en zal uitgebracht worden bij LD Entertainment.

‘Het verhaal volgt een kleine gemeenschap, die te maken krijgt met een voorspelling over de komst van de Duivel’s dochter. Vijf meisjes naderen hun achttiende verjaardag en een opeenvolging van moorden jaagt de gemeenschap angst aan. De vraag is of de profetie op het punt staat uit te komen? Of probeert iemand, diegenen die te veel weten, eeuwig het zwijgen op te leggen?’

Mickey Liddell en Pete Shilaimon zullen samen met Christian Christiansen (‘The Roommate’) verantwoordelijk zijn voor de productie van de film. Jennifer Hilton en Scott Holroyd zijn hierbij aangesteld als uitvoerende producenten.

Diverse acteurs zijn in onderhandeling voor een rol in de film. Om een paar namen te noemen: Rufus Sewell (‘Abraham Lincoln: Vampire Hunter’, ‘Dark City’), Anne Heche (‘Rampart’, ‘Nothing to Fear’) en nieuwkomer Alicia Debnam-Carey.

ColmMeanyDe acteur die al bevestigd is, is Colm Meaney. Hij is vooral bekend door AMC’s ‘Hell on Wheels’. Daarnaast is hij te zien in ‘Get him to the Creek’.

De planning is dat de film deze maand nog in productie gaat in North Carolina.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…