The Walking Dead #100 best verkochte comic deze eeuw

0

De comicreeks van Robert Kirkman loopt bijna 10 jaar en overtrof al in het begin alle verwachtingen. Nu de comic door AMC is omgezet naar een tv-serie is de populariteit gestegen tot recordhoogtes.

De honderdste editie van The Walking Dead kwam uit tijdens de Comic-Con in San Diego, het walhalla voor geeks, en alle 383.612 exemplaren werden diezelfde dag verkocht. Hiermee is The Walking Dead #100 de beste verkochte comic sinds The Darkness #11 in 1997.

The Walking Dead #100 is verschenen met 13 verschillende covers verschenen, waaronder een speciale Escape Edition voor wie de speciale Walking Dead survival bij de Comic-Con overleefde.

Heb je de 100e editie nog niet? Geen nood: Image Comics en Skybound hebben inmiddels aangekondigd dat er direct een tweede druk aankomt. Deze krijgt een nieuwe cover getekend door Charlie Adlard.

Tijdens de Comic-Con kondigden Robert Kirkman en Fox International Channels ook aan dat het tweede seizoen va AMC’s The Walking Dead in de week van 15 oktober in 120+ landen zou worden uitgezonden. FOXlife heeft inmiddels dit bericht genuanceerd en noemt 30 oktober voor de eerste aflevering in Nederland.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.