- advertentie -

The Walking Dead #100 best verkochte comic deze eeuw

De comicreeks van Robert Kirkman loopt bijna 10 jaar en overtrof al in het begin alle verwachtingen. Nu de comic door AMC is omgezet naar een tv-serie is de populariteit gestegen tot recordhoogtes.

De honderdste editie van The Walking Dead kwam uit tijdens de Comic-Con in San Diego, het walhalla voor geeks, en alle 383.612 exemplaren werden diezelfde dag verkocht. Hiermee is The Walking Dead #100 de beste verkochte comic sinds The Darkness #11 in 1997.

The Walking Dead #100 is verschenen met 13 verschillende covers verschenen, waaronder een speciale Escape Edition voor wie de speciale Walking Dead survival bij de Comic-Con overleefde.

Heb je de 100e editie nog niet? Geen nood: Image Comics en Skybound hebben inmiddels aangekondigd dat er direct een tweede druk aankomt. Deze krijgt een nieuwe cover getekend door Charlie Adlard.

Tijdens de Comic-Con kondigden Robert Kirkman en Fox International Channels ook aan dat het tweede seizoen va AMC’s The Walking Dead in de week van 15 oktober in 120+ landen zou worden uitgezonden. FOXlife heeft inmiddels dit bericht genuanceerd en noemt 30 oktober voor de eerste aflevering in Nederland.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.