- advertentie -

The Walking Dead Videogame Launchtrailer

Afgelopen jaar kon niemand er om heen, The Walking Dead comicreeks van Robert Kirkman is sinds de tv-serie gegroeid naar een zeer uitgebreide franchise met toys, boeken, bordspellen en nu ook een videogame. Skybound, de uitgever van de comics, heeft hiervoor de handen ineen geslagen van Telltale Games, de studio de nieuw leven in games als Sam & Max en Monkey Island heeft geblazen. De game is vandaag uitgekomen voor PC/Mac en staat ook in de Europese Playstation Network Store (of eigenlijk Sony Network Store). Vrijdag verschijnt de game ook in de Xbox LIVE Marketplace.

Ter gelegenheid van deze launch heeft Telltale een trailer uitgegeven:

The Walking Dead Videogame zal bestaan uit 5 afleveringen, welke maandelijks uitkomen, waarin je altijd de rol van Lee Everett zal spelen. In de game zul op ook een aantal karakters uit de comics ontmoeten, zo krijg je bijvoorbeeld te weten hoe de zoon van Hershel in de schuur is belandt.
Episode 1: “A New Day”
Episode 2: “Starved For Help”
Episode 3: “Long Road Ahead”
Episode 4: “Around Every Corner”
Episode 5: “No Time Left”
De afleveringen zijn te koop voor €4,99 / 400 points per stuk, of het hele seizoen voor €19,99.

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.