Trailer Abraham Lincoln: Vampire Hunter!

Al een jaar lang is 20th Century Fox bezig met het teasen van de film, dit maakt dat de verwachtingen alleen maar hoger zijn. Tim Burton produceert, Timur Bekmambetov (Nightwatch) regisseert. Benjamin Walker, Dominic Cooper, Mary Elizabeth Winstead, Alan Tudyk en Rufus Sewell spelen de belangrijkste rollen.
Eindelijk is hij er, een dag nadat de beste man 203 geworden zou zijn, de trailer van Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Het verhaal
Indiana, 1818. De negenjarige Abraham Lincoln knielt bij zijn doodzieke moeder’s bed. Als zij is overleden, leert de de rouwende Abraham dat zij is vermoord door een bovennatuurlijk wezen; een vampier. Dit voedt zijn drift om de bedreiging van de vampieren en hun slavenhoudende bondgenoten te breken, waar hij zich volledig aan wijdt. Gezegend met zijn legendarische lengte, kracht en zijn behendigheid met de bijl, vertrekt Abe op een pad van wraak, dat hem helemaal naar het Witte Huis zal leiden…

Trailer

Behind The Scenes Footage + Interview met Benjamin Walker

De film gaat op 11 juli – twee weken na de Amerikaanse opening – in première in ons land.

2 Reacties
  1. Sjors zegt

    Op basis van de trailer heb ik geen idee of dit een echt gave film wordt of zich beperkt tot een flinke dosis actie. Ben wel nog steeds erg benieuwd. Raar hoe ze die tekst van Johnny Cash hebben geknipt en geplakt.

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.