- advertentie -

Trailer: Grave Encounters 2

Shock Till You Drop heeft zojuist de eerste trailer gepubliceerd van Grave Encounters 2, het vervolg op de bovennatuurlijke thriller Grave Encounters, geregisseerd door The Vicious Brothers.

Grave Encounters is een found-footage horror, een fenomeen waarbij veel mensen die de rauwe filmbeelden hebben gezien denken dat ze gewoon een film hebben bekeken. Film student Alex Wright denkt daar anders over en wil aan iedereen laten zien dat ze het bij het verkeerde eind hebben en dat de gruwelijkheden in Grave Encounters echt hebben plaatsgevonden. Alex is geobserdeerd door Grave Encounters, maar toch weet hij zijn vrienden over te halen om het psychiatrisch ziekenhuis uit de film te bezoeken. Dan komen ze oog in oog te staan met het kwaad, en hebben hopelijk hebben ze genoeg kennis van de eerste film om het vervolg te overleven.

http://www.youtube.com/watch?v=WiIIKSRHuyU
Op 2 oktober 2012 zal de film in de Verenigde Staten uit komen via video on demand, gevolgd door een bioscooprelease op 12 oktober. Of Grave Encounters 1 en 2 in Nederland zullen uitkomen is nog niet bekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Panda zegt

    Omg ik hou van Grave Encounters alhoewel sommige effects erg tegenvallen.

Recente berichten

‘The Curse of La Llorona’ heeft connectie met ‘The…

Sinds zijn verschijning in de eerste trailer van The Curse of La Llorona, is het personage van Father Perez…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.