Film & TV | Games | Boeken & Comics

Trailer: Hans en Grietje op heksenjacht in 3D

In februari 2011 gaven we al een korte preview over de nieuwe film van Tommy Wirkola (Dead Snow), Hansel and Gretel: Witch Hunters. De eerste trailer is deze maand verschenen en de film zelf zal 28 februari 2013 in de bioscoop verschijnen.

Sinds zijn optreden in The Hurtlocker (2008) heeft Jeremy Renner flink aan zijn portfolio gewerkt. Zo verscheen hij in The Town, Mission Impossible: Ghost Town, Thor, The Avengers, The Bourne Legacy en nu dus in Hansel and Gretel: Witch Hunters. Renner speelt Hansel die samen met zijn zusje Gretel (Gemma Arterton) als kind aan een heks weet te ontsnappen.

Het duo maakt er daarna hun levensdoel van om alle heksen uit te roeien. Maar dan stuiten ze op een heks in de vorm van Famke Janssen die zich niet zomaar laat afslachten en een verzet vormt met andere heksen.

De trailer ziet er veelbelovend uit: goed uitgewerkte special effects en kostuums, veel actie, hier en daar wat humor, originele locatie (het is gefilmd in Braunschweig Duitsland) en een set gewilde acteurs. Toch waren films in een soortgelijke setting zoals Van Helsing en The Brothers Grimm niet zo’n success. Hopelijk brengt Hansel en Gretel: Witch Hunters het er beter vanaf. We zullen er nog even op moeten wachten.

Meld je aan op onze weekendnieuwsbrief
Krijg elk weekend een overzicht van het laatste horrornieuws!
Je kunt je elk moment afmelden