- advertentie -

Trailer voor Paranormal-spoof ‘A Haunted House’

Dat Paranormal Activity voorlopig blijft doorgaan bleek afgelopen week. Maar volgend jaar kunnen we nog meer bovennatuurlijke activiteiten verwachten, acteur/scriptschrijver Marlon Wayans en regisseur Michael Tiddes brengen namelijk begin volgend jaar een spoof op Paranormal Activity uit: A Haunted House. Wayans schreef mee aan alle vier Scary Movie-films en acteerde in de eerste twee delen, voor Tiddes is die zijn speelfilmdebuut.

De jonge geliefden Malcolm en Kisha verhuizen naar hun droomhuis. Maar zodra alles op zijn plek staat, ontdekken ze dat ze niet alleen zijn. Het ligt echter niet aan het huis, Malcolms vriendin is bezeten door een demoon! Hij schakelt hulp in uit alle hoeken – van priesters tot spokenjagers – om zo snel mogelijk van de ongewenste gast af te komen en ervoor om zijn liefde te redden… of, nog belangrijker, zijn sexleven.

A Haunted House zal vanaf begin 2013 in de Amerikaanse bioscopen draaien, of de film de Nederlandse zalen aandoet danwel direct op DVD verschijnt is nog niet bekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
 1. Sjors zegt

  Lijkt me superflauw, maar wel op een leuke manier.

 2. Remko Schedel zegt

  Valt dit onder de categorie “zwarte humor”? 😀

  1. Sjors zegt

   Haha 😛

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…