- advertentie -

Trailer Lollipop Chainsaw: Juliets Sisters

‘Diamonds are a girl’s best friend’, maar dit geldt niet voor de zussen van Juliet Starling in Lollipop Chainsaw. Juliet haar oudste zus, Cordelia, is een expert in de zombiejacht en verlaat nooit het huis zonder haar vertrouwde sniper rifle – het perfecte wapen voor het raken van de ondoden van grote afstand. De jongste Starling van de familie, Rosalind, is misschien nog maar 16, maar dat betekent niet dat ze geen zombies kan afslachten!

http://www.youtube.com/watch?v=dfSI3ThwErA

Lollipop Chainsaw is een nieuwe third person actiegame ontwikkeld door Grasshopper Manufacture (van Suda51) en met de muzikale composities van de beroemde Akira Yamoaka. In aanvulling op deze twee getalenteerde individuen is Hollywood-regisseur/schrijver James Gunn (Super, Slither, Dawn of the Dead, Tromeo and Juliet) aangeschoven om zijn cult humor en scherpe manier van verhalen vertellen te verwerken in Lollipop Chainsaw.

De game vertelt het verhaal van een lieve maar strijdlustige zombiejager Juliet Starling en haar onderzoek naar een kolossale zombie-uitbraak. Met haar verwoestende kettingzaag in haar hand baant Juliet haar weg door hordes zombies. Maar al snel realiseert zij zich dat deze horde alleen het begin is van een invasie van zombies, die vastbesloten zijn de cheerleader met rondzwaaiende kettingzaag te doden. De game vanaf 14 juni 2012 te koop voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…