- advertentie -

Trailer Paranormal Activity 4 – 25 oktober in de bioscoop

De eerste trailer van Paranormal Activity 4 werd zojuist vrijgegeven door Paramount:


Het was geen grote verrassing dat Paramount een vierde deel van hun succesvolle Paranormal Activity-reeks aankondigde, deel drie dook de geschiedenis in en liet nog vele vragen open. Natuurlijk werd
de beslissing voor een deel 4 niet alleen genomen wegens de open verhaallijnen, ook financieel legde Paranormal Activity 3 geen windeieren.

Net als vorig jaar nemen Henry Joost en Ariel Schulman plaats in de regiestoel voor dit deel, het script komt dit keer uit handen van Zack Estrin. Een hoofdrol is weggelegd voor Glee-actrice Dianna Agron.

Paranormal Activity 4 lijkt dus niet het vervolg te worden op de prequel/deel 3, maar voegt zich als vervolg bij de eerste twee delen in de huidige tijd. In Amerika zal de film op 19 oktober uitkomen, een week later staat de release in Nederland gepland.

Deze week begon Paramount met het teasen voor de eerste trailer van Paranormal Activity 4 met deze video’s.


He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 Reacties
 1. netzotov zegt

  Jammer dat zo’n tof concept zo snel verpest kan worden. 🙁 Na deel 1 hadden ze moeten stoppen. Niet echt hoopvol dat dit beter word. Ga het wel kijken, ik hoop dat mijn vermoedens onjuist zijn

 2. Remko Schedel zegt

  Ik vind 2 en 3 ook nog wel goed omdat het nog te maken heeft met de eerste film, maar dit gaat over een meisje dat verder geen enkele band heeft met Katie en Micah.

  Er is ook een onofficieel Japans vervolg op Paranormal Activity, dat ik bewust oversla. Niet omdat ik het eng vind, maar omdat ik die geesten in lange witte jurken en lang zwart haar voor hun gezicht nu wel een beetje zat ben (alsof alle horrorfilmmoordenaars hetzelfde ijshockeymasker dragen)

  Zo hebben ze de Saw-reeks ook om zeep geholpen, door een personage uit de eerste film (en ik dacht dat ze dat nooit zouden doen omdat het te voorspelbaar was en nergens op zou slaan) aan het eind van Saw 7 dan TOCH te onthullen als opvolger van Jigsaw.
  Ik was echt zwaar teleurgesteld

  1. Panda zegt

   In tegendeel, je zou eerst moeten kijken voordat je oordeelt. Het gaat wel degelijk over Katie =) Maar ik zeg verder niks :X

 3. Martijn zegt

  Ik verwacht helemaal niks meer van dit zoveelste vervolg. Maar ga hem toch wel zien als hij op dvd uitkomt.

  1. je kkr moeder zegt

   hahah levelooze jy dvd :S

 4. jan zegt

  mag je naar dit film als je onder de 16 bent maar met iemand gaat die boven 16 is ??

  ik had gevraagd maar ze zeggen nee

Recente berichten

‘The Curse of La Llorona’ heeft connectie met ‘The…

Sinds zijn verschijning in de eerste trailer van The Curse of La Llorona, is het personage van Father Perez…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.