Nieuwe trailer voor Return of the Killer Shrews

Meer dan 50 jaar werd er aan gewerkt aan het vervolg op The Killer Shrews, inmiddels heeft Return of the Killer Shrews haar première beleeft op een Amerikaans filmfestival.

In The Killer Shrews (1959) belandt een groep toeristen tijdens een flinke storm op een eiland, waar een idiote professor probeert mensen te verkleinen om zo het wereldvoedselprobleem op te lossen. Immers als mensen kleiner zijn, eten ze minder. Als bijproduct van zijn experimenten creëert de professor per ongeluk vleesetende spitsmuizen…

In het vervolg Return of the Killer Shrews (2012) wordt er een realityprogramma op het bewuste eiland opgenomen. Kapitein Thorne Sherman (James Best) vervoert de deelnemers naar het eiland en herkent bij aankomst herkent hij tot zijn grote schrik de opnamelocatie. Zijn waarschuwingen worden in de wind geslagen, maar de spitsmuizen wonen nog altijd op het eiland.

De complete cast en crew zijn nieuw op één persoon na, James Best (bekend als Sheriff Rosco Coltrane uit The Dukes of Hazzard) speelt als enige in beide delen. The Killer Shrews wordt nu niet omschreven als de beste film van zijn tijd, in tegenstelling zelfs, de verwachtingen voor zijn opvolger zijn daarom niet te hoog gespannen en gezien te trailer wordt dit niets meer dan vermakelijke pulp.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
 1. Don Julio zegt

  Mens-etende spitsmuizen, babes in bikini, matige special fx en b-acteurs. Prima voor een regenachtige zondagmiddag met een kater ;-).

 2. Remko Schedel zegt

  Ik heb toevallig pas geleden nog de originele (nou ja) gezien.
  Hij zit in een DVD-box met 50 zwart-wit horrorfilms die ik gekocht heb op een Elf Fantasy Fair.

  Lauwe film, hoor.
  Ik begrijp niet waarom daar nou zo nodig een remake van moest worden gemaakt.
  Ik bedoel, mensenetende spitsmuizen: ‘nuff said.

 3. S. zegt

  Ik heb de ingekleurde versie van t origineel.. en tis niet echt een noemenswaardige film …hoewel de honden met spitsmuizenpakjes aan erg vermakelijke “special effects” zijn 😀

  ..ik ben bang dat “the Return” t niet eens gaat halen bij de dubieuze kwaliteit van zn voorganger…

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer