Trailer: Psychologische horror in The Divide

Acht vreemdelingen schuilen in de kelder van hun apartementcomplex na een nucleaire explosie dat plaatsvindt in New York. Ze hebben voedsel en water genoeg en zijn tenminste veilig van de vreselijke gebeurtenissen die buiten plaatsvinden. Maar dan stormen er plotsklaps mannen in HAZMAT-uniformen de kelder binnen en openen het vuur. De groep vreemden besluit hun krachten te bundelen, om deze onbekende vijand een lesje te leren. Maar wie zijn deze HAZMATS, wat willen ze en waarom zijn ze zo genadeloos?

Dat is het uitgangspunt van The Divide, de nieuwste film van Xavier Gens (HITMAN, FRONTIER(S)). Deze psychologische horrorfilm speelt zich af in een post-apocalyptische setting waar de nadruk zal liggen op de onderlinge verstandhouding tussen deze acht overlevenden in de schuilkelders. Hoofdrollen worden gespeeld door Michael Biehn (ALIENS, THE TERMINATOR, PLANET TERROR), Lauren German (HOSTEL 2), Milo Ventimiglia (HEROES) en Rosanna Arquette (PULP FICTION).

 

The Divide draait vanaf 4 april 2012 in de Nederlandse bioscopen.

Spannende boekenweken mei 2019

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
  1. Sjors zegt

    De trailer maakt me wel nieuwsgierig.

  2. Tommy zegt

    Ik lees toch een paar leuke referenties, dus ik zie deze rit wel zitten ja.

  3. jeroenymus zegt

    Dit lijkt me echt een pareltje te worden. Ben zeer benieuwd. Trailer ziet er goed uit en de acteurs zijn natuurlijk ook uit de buiten categorie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer