- advertentie -

Trailer zombiefilm Warm Bodies

Vorig jaar verscheen het zombieboek Warm Bodies van Isaac Newton, een Shakespeareaanse vertelling door de ogen van de zombie ‘R’ (het boek werd in het Nederland uitgebracht als Mr. Zombie).

De filmrechten werden vrij snel gekocht door Summit Entertainment, regisseur Jonathan Levine heeft de film met daarin acteurs Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Rob Corddry, John Malkovich, Analeigh Tipton, Dave Franco en Cory Hardrict inmiddels afgerond. Begin 2013 zal Warm Bodies in Amerika gaan draaien, een Nederlandse datum is nog niet bekend.

In Warm Bodies ontdekt zombie ‘R’ dat hij anders is dan de meeste andere zombies. Tijdens een zoektocht naar voedsel besluit hij Julie, een menselijke overlevende, te redden van de andere zombies. Ondanks grote ophef ontstaat een bijzondere relatie tussen zombie en mens die de toekomst van de wereld zal veranderen.

Warm Bodies is te omschrijven als een romantische horrorfilm, maar wie nu denkt aan “Twilight met zombies”, moet toch zeker de eerste trailer bekijken:

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Sjors zegt

    Hmm… ’t Lijkt idd (gelukkig) niet op Twilight, maar ’t ziet er ook niet echt spetterend uit.

  2. tom zegt

    kan dit zeker waarderen!

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…