- advertentie -

Vervolg op Dead Island heet Riptide

Veel details heeft Deep Silver nog niet gegeven en deze week op de E3 zullen ze nog niets laten zijn, maar hun succesvolle zombieslasher/action-rpg Dead Island krijgt een vervolg: Dead Island Riptide.

“Het gevecht tussen leven en de dood wordt vervolgt in Dead Island Riptide en wordt op dit moment ontwikkeld door Techland voor consoles en PC. Deze zomer zullen meer details rondom de nieuwe gevaren van de game uitgebreid gepresenteerd worden,” luidt de mededeling van Deep Silver.

Dead Island “Game of the Year” edition
Op 6 juli wordt een speciale editie van de originele Dead Island uitgebracht voor Xbox 360, PS 3 en PC, deze nieuwe “Game of the Year” editie biedt spelers een complete Dead Island ervaring: inclusief de “Bloodbath Arena” modus, de “Ryder White” verhaallijn en de blauwdruk van het wapen van “The Ripper”. Dit complete Dead Island pakket bevat alle extra content die voorheen alleen online beschikbaar was.

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.