- advertentie -

De complete plattegrond van Silent Hill

Sinds 1999 bezorgt Konami Entertainment ons nachtmerries met de succesvolle survival horror serie Silent Hill. De games werden alom geprezen om de zieke verhalen, de griezelige sfeer en de meeslepende gameplay. De serie bestaat inmiddels uit negen delen en twee films, waaronder de laatste film Silent Hill: Revelations.

Silent Hill is een verlaten Amerikaans stadje met een mysterieus verleden. Bezoekers van stadje beleven de stad in twee dimensies: de gewone wereld en The Otherworld. Doormiddel van puzzels en aanwijzingen ontdek je de huiveringwekkende geschiedenis van Silent Hill en je hoofdkarakter.

Deze plattegrond is gemaakt door de twee grote Silent Hill fans Damian Christensen en Anthony Luzier. Erg handig voor als je de games weer gaat spelen, echter biedt deze geen garantie dat je aan de monsters kunt ontsnappen..

Plattegrond Silent Hill

Een grote versie van de plattegrond kun je hier vinden.

Naast de DVD/blu-ray release van Silent Hill: Revelations staan er dit jaar helaas geen nieuwe Silent Hill producten (gmaes/films) gepland.

He Horrorliefhebber
Al bijna 10 jaar houden we je op de hoogte van het laatste horrornieuws in films, games, boeken, series en meer. Dat is leuk, maar kost ook tijd en energie. We willen zeker 10 jaar doorgaan, steun je ons daarin? Dat kan door bijvoorbeeld een mooie Nachtvlinders-tas, -knuffel, -t-shirt of koffiemok te kopen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.