- advertentie -

Dead Island Riptide pre-order bonussen

Deep Silver heeft meer details bekend gemaakt van de verwachte DLC pakketten voor spelers die Dead Island Riptide, het tweede deel van in zombie-slasher/action rpg, pre-orderen.

The Survivor Pack

• Een BBQ mes; dit speciale pre-order pakket bevat een exclusief wapen die alleen in dit pakket verkrijgbaar is. Op welke betere manier kun je van die ellendige zombies afkomen dan met een scherp mes? Pas het wapen zelf aan op de werkbank en sluit deze aan op brandstoftanks waarmee je het zombiehart fijn kunt opwarmen. De zogenoemde “BBQ mes” laat je met gemak door hordes zombies gaan!
• Een XP / stats booster; wil je sneller een level omhoog dan je mede-gamers? Dit is je kans!
• Een speciale winkel; de Survivor Pack geeft je toegang tot een winkel met speciale kortingen op wapens en items. Veel winkelplezier!

De Survivor Pack DLC is beschikbaar voor iedereen die de game gaat pre-orderen.
riptide-survivor-pack-dlc

Fashion Victim

Vind je het jammer dat je karakter de hele tijd dezelfde kleding draagt? De “Fashion Victim” pre-order DLC bevat een set nieuwe skins voor alle karakters (Logan, Purna, Sam B., Xian Mei, en “de nieuwe gast” John Morgan) in co-op modus.

De Fashion Victim DLC is in Nederland alleen beschikbaar via pre-orders bij Gamemania en Bol.com.
riptide-fashion-victim-dlc

Dead Island Riptide staat gepland voor release op 23 april 2013 in de USA en Canada en op 26 april 2013 in de Europese landen.

Deze DLC pakketten zijn ook beschikbaar voor aankoop tijdens de release van Dead Island Riptide. De Survivor pack is beschikbaar voor 400 Microsoft Points op Xbox LIVE Marketplace voor Xbox 360 of voor € 4,99 op PlayStation Network en Steam. Word een Fashion Victim voor 160 Microsoft Points of voor € 1,99.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…