- advertentie -

Dead Snow 2: War of the Dead aangekondigd

In 2009 was er ineens de Noorse Zombie horrorfilm Dead Snow, in no-time werd de film internationaal opgepikt en werd het een flinke culthit op dvd. Schrijver en regisseur Tommy Wirkola krijgt dit jaar de mogelijkheid om zichzelf ook nog een flink internationaal op de kaart te zetten met Hansel & Gretel: Witch Hunters. 

Ondanks zijn internationaal succes met Hansel & Gretel kondigt Wirkola zojuist aan terug te keren naar zijn Noorse roots om te werken aan het vervolg op Dead Snow. Het nieuwe deel krijgt de subtitel War of the Dead. Het filmscript is klaar en de planning is om in 2013 te beginnen met filmen.

War of the Dead gaat verder waar het eerste deel stopte, de enige overlevende zal het moeten gaan opnemen tegen een nog groter leger Nazi-Zombies samen met een Amerikaans team ‘Zombie-Killers’! De film zal zowel in het Engels als in het Noors opgenomen worden.

Volgens Wirkola zal deel 2, bloediger, harder, grappig en grootster gaan worden. Maar goed, welke regisseur zegt dat niet over zijn vervolg…?

Dead Snow

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties
 1. Sander zegt

  Goed nieuws!

 2. Panda zegt

  Totally excited!

 3. Sjors zegt

  Ik vond het eerste deel erg vermakelijk, dus ben wel benieuwd 🙂 Ik heb al wel een idee wat voor mensen die “Zombie-Killers” zouden kunnen zijn.

 4. Frank Mulder zegt

  Nazi-zombies! =)

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…