Eerste trailer voor de BBC3-zombiereeks In The Flesh

In The Flesh S1Later dit jaar gaat op BBC3 het eerste seizoen van de zombiereeks In The Flesh van start. De miniserie zal uit drie afleveringen van telkens 90 minuten bestaan.

In The Flesh vertelt het verhaal van de tiener Kieran Walker. De wereld werd de afgelopen weken en maanden geteisterd door een zombieplaag. De reeks begint echter op het moment waarop de Human Volunteer Force de zombieplaag heeft kunnen indijken. De organisatie is nu volop bezig om de resterende zombies gevangen te nemen en te behandelen. De zombies worden naar een speciale faciliteit in Norfolk gebracht, waar ze langzaamaan worden voorbereid op een re-integratie in de maatschappij. Daarvoor worden de zombies opgevuld met mousse en krijgen ze contactlenzen zodat er toch nog enigszins menselijk uitzien.

Volgens maker Dominic Mitchell, een talent dat ontdekt werd tijdens een BBC Writersroom-wedstrijd, wordt In The Flesh een zombiereeks die stoutmoediger is dan elke andere zombiereeks. BBC Three heeft alvast een eerste trailer voor de reeks vrijgegeven. Het is nu afwachten op een premièredatum en of de reeks ook bij ons te zien zal zijn.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
  1. S. zegt

    Hmmm… wordt er niet heel enthausiast van..

  2. Sjors zegt

    De trailer vind ik niet geweldig, maar ik ben toch wel benieuwd.

  3. Filip Aelbrecht zegt

    Tja, het wordt zeker geen Britse The Walking Dead, zoveel lijkt wel duidelijk. Ik vermoed ook dat men meer inzoomt op het drama en de psychologie dan op de echte horror. Maar misschien weet de reeks ons wel te verrassen. Ik geef de reeks dus een eerlijke kans.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer