- advertentie -

Full-length trailer voor de tv-serie Hannibal

Hannibal S1 posterNBC heeft de internationale trailer voor Hannibal vrijgegeven. Hannibal is een reeks van Bryan Fuller (Pushing Daisies) en gaat op de Amerikaanse zender van start op donderdag 4 april.

Hannibal is een serie die draait rond de overbekende personages uit de boeken van Thomas Harris. Showrunner Bryan Fuller heeft meteen een draaiboek voor 7 seizoenen klaar. Het eerste seizoen draait rond de bromance tussen FBI-agent Will Graham en zijn mentor Hannibal Lecter. Graham is een gekwelde en gebroken rechercheur die de misdaden oplost door zich in het hoofd van de criminelen te verplaatsen. Hannibal Lecter gelooft dan weer dat hij door God op aarde gezonden is om diegene te vermoorden die het verdienen. Door hun unieke talenten te combineren zien we hoe het duo heel succesvol wordt in het opsporen van moordenaars.

In het tweede seizoen volgt dan weer de gruwelijke scheiding wanneer Graham ontdekt wie Hannibal Lecter daadwerkelijk is. In het vierde seizoen wilt Bryan Fuller dan weer het boek Red Dragon bewerken in de televisieserie.

De hoofdrollen in de reeks worden vertolkt door Hugh Dancy als Will Graham, Mads Mikkelsen als Hannibal Lecter en Laurence Fishburne als Jack Crawford. Ook Gillian Anderson zal in het eerste seizoen enkele afleveringen te zien zijn als psychiater Dr. Bedelia du Maurier.

Voorlopig is er nog geen nieuws of het dertiendelige seizoen ook bij ons te zien gaat zijn.

http://youtu.be/6LK2US9xlDw

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
  1. Sjors zegt

    Ga ik zeker kijken 🙂

    1. Frank Mulder zegt

      Echtwel! 🙂

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…