Leprechaun: De sadistische elf keert terug!

Leprechaun

We hebben ze in de afgelopen jaren vaak voorbij zien komen: reboots. Hoewel het succes nogal wisselvallig is blijft Hollywood er in geloven. Evil Dead was gezien de opbrengsten een succes maar met vele andere is het resultaat diep teleurstellend gebleken. Het nieuw leven inblazen van oude klassiekers lijdt tot nogal wat tegenstand bij de fans. Maar hoe zit dat bij de reboot van Leprechaun?

Ja je leest het goed: er komt een reboot van de film uit 1993. Wie hier op zit te wachten weten wij van de Nachtvlinders ook niet maar toch zien Lions Gate in samenwerking met WWE Studios (ja die van het worstelen gebeuren) er wel brood in.

Warwick Davis, bij sommige onder jullie wel bekend als Professor Filius Flitwick uit de Harry Potter films, is echter niet verkozen om de rol wederom op zich te nemen. Dylan Postl, acteur uit de WWE stal, gaat ditmaal de boosaardige Ierse elf vertolken. De film zal Leprechaun: Origins gaan heten en er is ook al een release date bekend: 28 Februari 2014. Dat is in de Verenigde Staten. Wij verwachten echter een straight to dvd release want tot nu toe heeft geen enkele Leprechaun film het gehaald om hier in de bioscoop te worden vertoond. En terecht..
Maar misschien word het allemaal niet zo erg. De film uit 1993 bracht ons tenslotte Jennifer Aniston.

Spannende boekenweken mei 2019

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
  1. domin8r zegt

    Ben benieuwd.. deze foute klassieker mogen ze van mij wel rebooten. Kan niet zo veel aan mis gaan 😉

  2. S. zegt

    Leprechaun in Space (4) was toch best een brilliant stukje cinema! 🙂 En zowiezo is Leprechaun best lekker..

  3. Johan De Joode zegt

    Daar heb je wat domin8r. Het kan inderdaad niet mis gaan 😛

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer