Nick Frost en Simon Pegg in The World’s End trailer

Nick Frost, Simon Pegg en regisseur Edgar Wright komen dit jaar met een film over een kroeg met de illustere naam The World’s End. Toen de mannen – bijgestaan door Martin Freeman, Paddy Considine, Eddie Marsan – nog jongetjes waren faalden ze in hun ultime kroegentocht, nu 20 jaar later willen ze deze queeste alsnog afronden en ook de laatste kroeg “The World’s End” bereiken. Helaas voor de mannen is de naam van de kroeg wel erg toepasselijk voor deze nacht.

Wat begon met het door zombiefans zeer gewaardeerde Shaun of the Dead in 2004 en in 2007 vervolgt werd met Hot Fuzz, krijgt dit jaar een derde en laatste deel met The World’s End. Regisseur Edgar Wright en Simon Pegg noemen het hun Three Flavours Cornetto Trilogy (geïnspireerd op de Three Colours Trilogie van Krzysztof Kieślowsk):
Three-Flavours-Cornetto-Trilogy

The World’s End, het derde deel in Three Flavours Cornetto Trilogy, komt 19 september in de bioscoop.

4 Reacties
 1. Nils Masselink zegt

  Niet echt een horror, maar heb wel erg veel zin in deze film! En krijg zin in een biertje na het zien van de trailer! 🙂

  1. Frank Mulder zegt

   Met hen wordt zelfs het einde van de wereld leuk 😉

 2. Sjors zegt

  Shaun of the Dead is mijn lievelingsfilm en Hot Fuzz vind ik ook geweldig. Gister ook allebei gezien 😛 Deze trailer vind ik echter nog niet echt overtuigend, hoewel ik de verwijzingen wel erg leuk vind. De combinatie Pegg, Frost, Wright zorgt iig wel meteen voor hoge verwachtingen.

 3. Jeroen zegt

  Ik plop er ook even een open!
  Pegg en Frost, krijg er al zin in.

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.