Veel gore in nieuwe Evil Dead trailer

9

Evil DeadDe nieuwe red band trailer voor Evil Dead is uit en wat is hij fijn! Kortgezegd: veel gore, veel, heel veel, bloed, enge ogen! De trailer geeft, naar mijn mening, wel veel weg.

In The Evil Dead gaan vijf twintigers naar een houten hutje in de donkere bossen. Als ze het Boek des Doods ontdekken, gebeuren er rare dingen. Door het voorlezen van de tekst roepen ze boze demonen op, die vlakbij het hutje verblijven. Deze demonen nemen succesvol de lichamen van de jongeren over, totdat er nog één iemand overblijft die klaar is om te vechten om te blijven overleven.

Regisseur Fede Alvarez durft het samen met Sam Raimi aan de horror/cultklassieker uit 1981 opnieuw naar het witte doek te brengen en de eerste reacties zijn postief! Het ziet er naar uit dat deze remake er grimmiger uit zal zien, met minder komedie en meer gore/spanning.

De cast is vrij jong en zit vol vrij onbekend talent :Jane Levy (Suburgatory) zal de rol van Mia op zich nemen. Daarnaast zien we Shiloh Fernandez (Deadgirl, Red Riding Hood), Lou Taylor Pucci (Carriers), Jessica Lucas (Cloverfield) en Elizabeth Blackmore (Legend of the Seeker).

Evil Dead is vanaf 25 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

 • You might also like

  Leave A Reply

  Your email address will not be published.

   

  9 Comments
  1. S. says

   Vind t eigenlijk maar een vervelende trailer.. maar de getoonde beelden zien er goed uit, iets te gelikt naar mijn smaak maar daar ontkom je niet aan met moderne producties.

   1. Frank Mulder says

    Ik vind deze trailer vet, maar niet zo goed als de vorige. Wel erg benieuwd naar het resultaat.

  2. Sjors says

   Ik heb wel zin in deze film 😀 Trailers zien er goed uit en ik ben blij dat het blijkbaar meer een “nieuwe interpretatie” van het origineel wordt, dan een exacte kopie, want dat zou vrij zinloos zijn.

  3. Tom says

   Ik geloof niet dat het de klassieker kan overtreffen maar desalniettemin ziet deze Reboot er zeer goed uit.

  4. Jeroen says

   Nog minder komedie? Het eerste deel bevat al weinig komedie.

  5. Nils Masselink says

   Kijk hier erg naar uit!

  6. Panda says

   Mijn paps is heel erg negatief over remakes van oude films. Alhoewel hij EINDELIJK deze film een kans wilt geven (na lang zeuren van mij ^__^) Dus ik hoop dat ie snel uitkomt en mijn paps deze film helemaal te gek vind. Ik vind het iig een top trailer en kijk er erg naar uit.

   1. Sjors says

    Je pap moet niet zo zeuren 😉 Hopelijk brengt deze remake hem op andere gedachten (want dan is de film minstens zo goed als ik verwacht).

  7. Tommy says

   Als ik in de film dezelfde pijnlijke grijns op mijn gezicht kan houden als in de trailer, komt dit helemaal goed 🙂

  Leave A Reply

  Your email address will not be published.