Film & TV | Games | Boeken & Comics

Veel video’s Rob Zombies Lords of Salem

lords-of-salem-dvd-ukTerwijl afgelopen weekend de nieuwste film van Rob Zombie ‘Lords of Salem’ in Amerika in bioscopen belandde, weten we nog steeds niks over een release in Nederland. Opvallend is overigens dat Amazon UK de dvd al In Stock heeft.

Heidi (Sheri Moon Zombie) is een blonde rock chick en DJ bij het lokale radio station in Salem, Massachusetts. Als Heidi op een dag een mysterieuze houten kist ontvangt met daarin een vinyl plaat verwacht de lokale DJ dat dit een actie is van een nieuwe band die op deze manier aandacht probeert te krijgen voor wat airplay. ‘A Gift from the Lords’ staat erbij vermeld. Als Heidi de plaat afspeelt, speelt deze achterwaarts af! Heidi krijgt een traumatische flashback uit het verleden en heeft geen idee wat dit betekent.

Niet veel later draait haar collega DJ de plaat nogmaals en nu speelt de LP wel normaal af. Het nummer wordt in een zeer korte tijd een enorme hit bij de luisteraars. De volgende dag ontvangt het DJ team nog een houten kist, met dit keer posters en tickets voor het optreden van The Lords. Al snel blijkt dat deze Lords of Salem niet terug keren voor een reünie, maar voor dood en verderf!

Gelukkig zijn er met de Amerikaanse release veel video’s vrijgegeven:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XMPVXufE3rU

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=stimxup81_E