- advertentie -

Officiële poster en trailer voor Rob Zombie’s The Lords of Salem

The Lords of Salem PosterIn eerdere beelden van The Lords of Salem werden we al lekker gemaakt met een aantal creepy satanische beelden. Vandaag is er een nieuwe trailer uitgekomen waarin we meer te weten komen over het verhaal van de film, ook is de officiële filmposter vrijgegeven.

Heidi (Sheri Moon Zombie) is een blonde rock chick en DJ bij het lokale radio station in Salem, Massachusetts. Als Heidi op een dag een mysterieuze houten kist ontvangt met daarin een vinyl plaat verwacht de lokale DJ dat dit een actie is van een nieuwe band die op deze manier aandacht probeert te krijgen voor wat airplay. ‘A Gift from the Lords’ staat erbij vermeld. Als Heidi de plaat afspeelt, speelt deze achterwaarts af! Heidi krijgt een traumatische flashback uit het verleden en heeft geen idee wat dit betekent.

Niet veel later draait haar collega DJ de plaat nogmaals en nu speelt de LP wel normaal af. Het nummer wordt in een zeer korte tijd een enorme hit bij de luisteraars. De volgende dag ontvangt het DJ team nog een houten kist, met dit keer posters en tickets voor het optreden van The Lords. Al snel blijkt dat deze Lords of Salem niet terug keren voor een reünie, maar voor dood en verderf!

In de film zien we naast Sheri Moon Zombie, Bruce Davison, Jeff Daniel Phillips, Ken Foree, Dee Wallace, Meg Foster, Barbara Crampton, Michael Berryman, Sid Haig, Brandon Cruz, Clint Howard, Christopher Knight, Lisa Marie en Daniel Roebuck.

The Lords of Salem zal vanaf 19 april 2013 te zien zijn in de Amerikaanse bioscopen. Wanneer en of de film in Nederland uit gaat komen is helaas nog niet bekend.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Sjors zegt

    Het verhaal zoals beschreven in dit artikel maakt me nieuwsgieriger dan de trailer, want die kan me eigenlijk niet echt boeien.

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…