Rise of the Zombies (in Bollywood)

rise-of-the-zombiesBollywood staat bekend om zijn kleurige muzikale films. Maar de jongeren blijken toch een ietwat modernere smaak en willen bloed zien. En hoewel er stiekem wel wat horrorfilms uit India kwamen, moeten een drietal zombiefilms de jongere kijkers overtuigen van Bollywoods kwaliteiten.

Zo ging dit weekend de film Rise of the Zombies in premiere in India, een soort van mockumantary waarin een fotograaf te grazen wordt genomen door een zombie en er langzaam zelf in verandert. Een strategie om de Indiërs het fenomeen van de zombies uit te leggen.

Deze zomer volgt de zombedy Go Goa gone:

De derde zombiefilm Rock the Shaadi komt later dit jaar uit en wordt zelfs bijgestaan door een gelijknamige comic.

Of Bollywood hiermee de jongeren terughalen die tegenwoordig meer kijken naar Hollywood-producties is de vraag, maar het zal er zeker voor zorgen dat dit voor een aantal Nederlanders de eerste Bollywood-film is die ze zullen kijken.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
  1. Sjors zegt

    Rise of the Zombie lijkt me niet zo boeiend, maar Go Goa Gone is misschien nog wel wat (ik heb natuurlijk geen reet verstaan van wat ze zeggen). Misschien wat voor Night of Terror volgend jaar? 😛

  2. netzotov zegt

    hahaha, die go goa gone is inderdaad erg leuk. Je moet niet vergeten dat het Bollywood films zijn he, ik denk dat voor hun standaard die RotZ behoorlijk duister is 😉

  3. Don Julio zegt

    Shaun in Bollywood! Go Goa Gone ga ik zeker kijken. Zal mijn eerste Bollywood film worden, na een aantal fragmenten tijdens de Nacht(en) van de Wansmaak :-).

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer