Steven Spielberg produceert Jurassic Park 4 voor in 2014

Het is twaalf jaar geleden dat het derde deel van Jurassic Park verscheen en er wordt al jaren gesproken over een vervolg, maar onder andere door het overlijden van schrijver (het boek) en co-scenarist Michael Crichton heeft het project regelmatig stil gelegen. Dat de originele Jurassic Park in 3D dit jaar wordt heruitgebracht, zagen velen als een hint dat er nog leven in de franchise zat.

The Hollywood Reporter kreeg de bevestiging dat Steven Spielberg en Frank Marshall Jurassic Park 4 zullen produceren. Rick Jaffa en Amanda Silver werken op dit moment aan het script. Steven Spielberg regisseerde deel 1 en 2, Joe Johnston deel 3 en wie het vierde deel in de regiestoel gaat plaatsnemen is nog niet bekend. Ook qua acteurs en actrices zijn er geen namen gegeven. Wel heeft Frank Marshall aangegeven dat er voor de dinosauriers, net als de eerste delen, veel gewerkt zal worden met animatronics (mechanische dino’s, geen CGI).

Universal heeft Jurassic Park 4 voor een release op 13 juni 2014 in de schema’s staan.

De planten voor Jurassic Park 4 waren vorig jaar al gereserveerd bij het Universal Studio Props Department:Jurassic Park 4 prpos

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer