The Walking Dead-bedenker werkt aan een exorcismereeks

ExorcismeRobert Kirkman, de man achter de comics en de televisiereeks The Walking Dead, werkt aan een nieuwe serie – zowel voor TV als comics. Deze keer staan er geen zombies centraal, maar duikt Kirkman onder in de wereld van het exorcisme.

De serie zou draaien rond Kyle Barnes, die sinds kindsbeen af bezeten is. Nu is Kyle volwassen en wilt hij een spirituele zoektocht ondernemen op zoek naar antwoorden. Maar wat Kyle Barnes niet weet is dat de waarheid meteen het einde van de wereld kan betekenen.

Voor de televisiereeks zal Robert Kirkman terug samenwerken met Fox International Channels en producer David Alpert, die ook verantwoordelijk zijn voor de succesreeks The Walking Dead. Volgens Fox International Channels zal de reeks alvast een unieke televisiereeks zijn. De wereld van de duiveluitdrijvingen en exorcisme was de voorbije jaren al vaker een inspiratiebron voor heel wat films, maar het onderwerp stond nooit eerder centraal in een televisieserie. Zij hopen dan ook dat de reeks het genre nieuw leven kan inblazen, net zoals The Walking Dead deed voor de zombieverhalen.

De comics zullen verdeeld worden door Skybound en Circle of Confusion. Voorlopig is nog bekend wanneer de comic en de tv-serie zouden mogen verwachten.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer