- advertentie -

Trailer: Big Ass Spider

Big Ass Spider PosterHet jaar 2013 begint lekker voor mensen die een hekel hebben aan spinnen. In de afgelopen maand werd de 3D film ‘Spiders‘ al uitgebracht in de USA en in maart staat ‘Big Ass Spider’ op het programma.

Een gigantische spin ontsnapt uit een militair lab en komt terecht in Los Angeles, waar het beest alles op zijn pad vernietigd. Het leger wordt ingeschakeld om de spin uit te schakelen maar dat mislukt. Vervolgens besluit een groepje onderzoekers en een verdelger om het heft in eigen handen te nemen.

Big Ass Spider is een productie van Mike Mendez (Boogeymen II) en is een beetje een combinatie tussen ‘ Eight legged freaks’ en ‘King Kong’ (maar dan met een grote spin). Niet al te grote kaskrakers en na een blik op de trailer lijkt het erop dat Big Ass Spider dat ook niet gaat zijn.

Het verhaal is een beetje uitgekauwd, de special effects zien er niet heel spectaculair uit (klein budget) en de bekendste acteur van het hele rijtje is Greg Grunberg. Wie? Hij speelde Matt Parker in Heroes en heeft daarna nog wat rolletjes gescoord in Hawaii Five-0, Gears of War 3, en Ultimate Spiderman. Andere rollen zijn voor Lin Shaye (die we nog wel kennen uit het super enge Insidious) en Ray Wise (Twin Peaks, Jeepers Creepers 2).

De film lijkt een combinatie te zijn tussen horror (met een snuifje gore) en komedie. Soms succesvol, soms ook niet. Big Ass Spider zal geen oscar nominaties opleveren, maar is meer een film die je lekker gaat kijken wanneer je toch niets anders te doen hebt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. S. zegt

    Lijkt me goede entertainment 😛 Gelukkig nemen de makers de film ook niet heel serieus 😀

Recente berichten

Recensie: ‘The Order’ (Netflix, 2019)

De nieuwe Netflix-serie The Order is vooral een experimentele serie is. Het is een mix van spanning, liefde en…

Koppen rollen in ‘The Head Hunter’

Koppen rollen letterlijk in de middeleeuwse horrorfilm The Head Hunter.In  een tijd waarin monsters en het occulte de boventoon voeren, volgen we een  vader in rouw (Christopher Rygh), die jacht maakt op monsters en hun afgehakte hoofd…

Akelige boekverfilmingen

In 'The Entity' viert een vreemde entiteit zijn lust uit op willekeurige vrouwen. In 'The Incubus' zijn meerdere vrouwen het slachtoffer van een demon, maar worden zij na de daad ook nog eens gruwelijk vermoord.

Een vergeten stukje Franse horror

egenwoordig kan menig horrorfan wel een Franse horrorfilm opnoemen. Films als Martyrs, À l’intérieur, Haute Tension, en recentelijk Grave (Raw), waren hier ook ontzettend populair. Regisseur Jean Rollin wist als een behoorlijke reputatie op…