Trailer ‘Hitchcock’ met Anthony Hopkins en Helen Mirren

Hitchcock33 jaar na zijn overlijden is de Britse regisseur Alfred Joseph Hitchcock nog springlevend, zo werd eind vorig jaar de Hitchcock Masterpiece Collection uitgebracht, werd de relatie van Hitchcock met actrice Tippi Hedren tijdens ‘The Birds’ verfilmd als The Girl door HBO en BBC en wordt er gewerkt aan de tv-serie Bates Motel als prequel op Psycho. Over twee weken komt daarbij ook de film met de doodeenvoudige titel Hitchcock bij.

Hitchcock toont de boeiende en complexe verhouding tussen ‘The Master of Suspense’ (gespeeld door Anthony Hopkins) en zijn vrouw Alma Reville (Helen Mirren). De film volgt het koppel tijdens hun meest uitdagende project, de film Psycho. Deze zenuwslopende thriller zal later uitgroeien tot een van Hitchcocks meest controversiële en legendarische films. Na de tumultueuze productie zou het filmlandschap nooit meer hetzelfde zijn. Wat echter maar weinig mensen weten, is dat er twee mensen nodig waren om het project te realiseren.

Hitchcock, geregisseerd door Sacha Gervasi, draait vanaf 14 maart in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
 1. Sjors zegt

  Lijkt me wel een interessante film, hoewel je deze ws niet echt in de bios hoeft te zien.

 2. Panda zegt

  Ik weet niet wat ik ervan moet vinden. Afwachten dan maar!

 3. Dr Dark zegt

  Gisteren de film met een maat zitten kijken. Wij wisten ook niet wat we er van moesten verwachten,maar we hebben ons zeker niet verveeld en de film was beter dan verwacht.

  De film is vlot met bevat een gedoseerd potjje humor waardoor de film lekker weg kijkt.
  Ook is de film is goed gecast. Anthony Hopkins zet Hitch neer als een echte norse Brit, waardoor hij door de ene verafschuwd en door de andere gewaardeerd word.

  Het is een aanrader omdat je stukje in het leven duikt van de meester Alfred Hitchcock en een soortemet van “making of” hebt van een van de beste horror film, Psycho.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer Films & Series

Meer Games

Meer Lifestyle

Meer Leesvoer